Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au speriat Marea Britanie. Numarul celor arestati a crescut cu 80%

Antena3 Antena3,
Romanii au speriat Marea Britanie. Numarul celor arestati a crescut cu 80%

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, relateaza Daily Mail duminica pe site-ul sau, subliniind ca cresterea are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori. continuă pe Antena3

Situatie alarmanta in Marea Britanie! Numarul de infractiuni comise de romani in Regatul Unit a crescut cu 80%

Numarul de romani care comit infractiuni pe teritoriul Marii Britanii a crescut in mod considerabil, in unele zone avansul inregistrat ajungand chiar si la 80%, si la 18. 000 la nivel.

Numarul romanilor arestati pentru infractiuni a crescut la peste 18.000 in Marea Britanie

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, scrie publicatia Daily Mail, subliniind ca aceasta evolutie are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori.

Numarul romanilor arestati in Anglia si Tara Galilor a urcat anul trecut la peste 18.000 - Daily Mail

Numarul romanilor suspectati de infractiuni in Marea Britanie a urcat anul trecut cu peste 80% in unele zone, ajungand la un total de 18. 000, sustine Daily Mail. Cifra totala a arestarilor de romani a urcat cu doar 4%. Dintre acestea, opt au fost pentru crima, trei pentru rapire si una de ingrijire sub stare de ebrietate a unui copil.

Presa: Peste 18.000 de romani, arestati in Marea Britanie, in 2015

Peste 18. 000 de cetateni romani au fost arestati, anul trecut, in Marea Britanie, cu 4% mai multi decat in 2014.

Migratia in Marea Britanie a crescut semnificativ, dupa venirea romanilor si bulgarilor

Migratia neta in Marea Britanie a atins in 2015 al doilea cel mai ridicat nivel de la publicarea acestor date, in 1975, pe fondul majorarii sosirilor din Romania si Bulgaria, releva datele publicate joi de Oficiul national de statistica ONS), transmit site-ul buzzfeed. com, DPA si Reuters, citate de Agerpres.

Tensiunea creste in Marea Britanie inainte de referendumul cu privire la Brexit. Manifestantii au ars steagul Uniunii Europene (VIDEO)

Situatia a devenit din ce in ce mai tensionata in Marea Britanie, in contextul apropierii datei in care se va realiza referendumul pentru a se stabili daca Regatul Unit va iesi sau nu din.

O noua alerta terorista in Marea Britanie. Opt scoli au fost evacuate de urgenta

Cel putin opt scoli din Marea Britanie au fost evacuate, vineri, in urma unor amenintari teroriste, conform Mirror. Astfel de apeluri au fost facute in scolile din Ramsgate si Maidstone, Kent,.

Marea Britanie trimite o nava de razboi in Marea Mediterana. Ce rol va avea nava

Marea Britanie va trimite o nava de razboi in Mediterana, pentru a stopa traficul de arme catre Europa, dar si pentru a intari eforturile de a rezolva criza traficului de persoane in.

Doi romani, judecati pentru rele tratamente aplicate unei batrane din Marea Britanie

Doi romani sunt judecati in Marea Britanie pentru rele tratamente si neglijare in serviciu. Cei doi soti au chinuit o batrana ca sa aiba ei o zi de munca mai usoara, potrivit.

La Repubblica: Cea mai corupta tara pare a fi Marea Britanie. Grupurile mafiote nu se vad, dar se simt

Anual, pe teritoriul britanic au loc tranzactiii de spalare de bani in valoare de circa 75 de miliarde de euro, fapt ce face ca in Marea Britanie sa existe probabil unul dintre cele mai corupte sisteme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )