Libnet.ro
UNICEF

00:07

Numarul romanilor arestati pentru infractiuni a crescut la peste 18.000 in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul romanilor arestati pentru infractiuni a crescut la peste 18.000 in Marea Britanie

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, scrie publicatia Daily Mail, subliniind ca aceasta evolutie are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul romanilor arestati in Anglia si Tara Galilor a urcat anul trecut la peste 18.000 - Daily Mail

Numarul romanilor suspectati de infractiuni in Marea Britanie a urcat anul trecut cu peste 80% in unele zone, ajungand la un total de 18. 000, sustine Daily Mail. Cifra totala a arestarilor de romani a urcat cu doar 4%. Dintre acestea, opt au fost pentru crima, trei pentru rapire si una de ingrijire sub stare de ebrietate a unui copil.

Romanii au speriat Marea Britanie. Numarul celor arestati a crescut cu 80%

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, relateaza Daily Mail duminica pe site-ul sau, subliniind ca cresterea are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori.

CNADNR va suplimenta, de luni, numarul utilajelor folosite pentru forajele pe doua segmente ale autostrazii Sibiu Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va suplimenta, de luni, numarul utilajelor necesare pentru studiile geotehnice care vor sta la baza studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu - Pitesti, pentru a se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )