Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romanii sufera din cauza problemelor dentare. Mai multe cabinete stomatologice au cerut DSP Bucuresti aprobare pentru a trata urgentele, dar Directia se eschiveaza (VIDEO)

B1 B1,
Romanii sufera din cauza problemelor dentare. Mai multe cabinete stomatologice au cerut DSP Bucuresti aprobare pentru a trata urgentele, dar Directia se eschiveaza (VIDEO)

Activitatea cabinetelor stomatologice a fost suspendata din 22 martie, printr-o Ordonanta Militara, ca masura de limitare a raspandirii COVID-19. Masura a fost apreciata, in conditiile in care stomatologii. continuă pe B1

5 celebritati care au murit in pandemie, din cauza noului virus

Mai multe celebritati au murit in perioada asta, din cauza noului virus care a afectat intreaga planeta si-ti arata ca nici cei bogati nu sunt protejati. Pana acum, mai multe persoane.

La NY e nebunie mare!. Catrinel Sandu, despre ce se intampla in America, tara cu cele mai multe cazuri COVID-19

Statele Unite au depasit Italia si China la numarul de contaminari coronavirus si situatia se inrautateste pe zi ce trece. Am vorbit cu Catrinel Sandu, stabilita in Florida, despre ce se intampla acum in SUA, dar si despre cum s-a schimbat viata ei si a familiei ei din cauza pandemiei.

Ce se intampla acum in Suceava, primul oras inchis din cauza coronavirus. Politia si jandarmii verifica tot

Romania este in scenariul 4 al epidemiei de COVID 19, tot mai multe masuri sunt puse la punct de catre autoritati si avem deja primul oras carantinat. Suceava s-a inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate.

Sofia Vicoveanca, reactie dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza coronavirus: Sa stie o lume intreaga ca inca sunt multe jigodii printre noi!

Sofia Vicoveanca a avut o prima reactie dupa ce s-a vehiculat ca ar fi in stare grava din cauza coronavirusului. Artista locuieste la Suceava, singurul oras din Romania aflat sub carantina totala.

AGENTIILE DE PRESA: New Yorkul, transformat din cauza epidemiei

New Yorkul, epicentrul epidemiei americane, schimbat deja din cauza noului coronavirus, se pregatea de ceea ce este mai rau, dupa ce presedintele american a avertizat ca Statele Unite urmeaza sa se confrunte cu doua saptamani foarte, foarte dureroase, relateaza AFP.

Alte 3 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 68. Printre pacienti, o femeie internata tot la Suceava

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost intregistrate in Romania marti, iar bilantul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienti - o femeie de 73 de ani - era internata tot la Suceava. Luni seara, au fost raportate decesele a 13 pacienti internati la Spitalul din Suceava si care au murit in perioada 22-29 martie, autoritatile sustinand ca au fost raportate cu intarziere pentru ca rezultatele testelor ar fi sosit abia in 30 martie. Reamintim ca municipiul Suceava si 8 comune din judet au intrat in carantina, avand 28 % din cazurile de imbolnavire cu coronavirus raportate la nivel national, mai exact 593 din 2.

Legea privind majorarea salariilor pentru mai multe categorii de bugetari - promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea salariilor de baza ale personalului din mai multe institutii.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pent.

Lucrezi in mai multe locuri si intri in concediu de carantina? Primesti indemnizatie de la toti angajatorii

Persoanele care intra in concediu de carantina precum si in alte cateva tipuri de concedii) si lucreaza in mai multe locuri, beneficiaza de indemnizatie de la toti angajatorii, indiferent de indeplinirea conditiei stagiului de cotizare.

Marinar amenintat cu moartea de hoti. Infractorii au furat cateva zeci de litri de solutie dezinfectanta si mai multe sticle de bauturade pe un ponton de acostare

Doi barbati au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea dupa ce au patruns prin efractie pe un ponton de acostare aferent celui mai mare spargator de gheata din flota Romaniei si au furat mai multe bunuri, iar dupa ce au fost surprinsi de un marinar, l-au amenintat pentru a trece sub tacere cele intamplate.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )