Libnet.ro
UNICEF

21:15

AGENTIILE DE PRESA: New Yorkul, transformat din cauza epidemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: New Yorkul, transformat din cauza epidemiei

New Yorkul, epicentrul epidemiei americane, schimbat deja din cauza noului coronavirus, se pregatea de ceea ce este mai rau, dupa ce presedintele american a avertizat ca Statele Unite urmeaza sa se confrunte cu doua saptamani foarte, foarte dureroase, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Bursele europene scad din cauza temerilor privind pagubele economice provocate de pandemie

Bursele europene au scazut miercuri, in prima sedinta de tranzactionare din acest trimestru, din cauza temerilor privind o recesiune globala profunda, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP.

Peste 1.000 de galateni au ajuns someri din cauza epidemiei de COVID-19. Angajator: Nu am mai avut incotro

Datele erau inregistrate AJOFM Galati la sfarsitul saptamanii trecute dar cifrele sunt intr-o continua crestere, pe masura ce tot mai multe firme locale au dificultati in a-si continua activitatea. Oferta de noi locuri de munca de la Galati este cu 70% mai mica decat in martie 2019.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

563 de decese in Marea Britanie din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 2.352 de morti

Persoanele decedate din cauza coronavirus a crescut cu 563 in Marea Britanie. Bilantul a ajuns la un total de 2. 352 la 31 martie, ora 16. 00 GMT, a anuntat miercuri guvernul de la Londra.

5 celebritati care au murit in pandemie, din cauza noului virus

Mai multe celebritati au murit in perioada asta, din cauza noului virus care a afectat intreaga planeta si-ti arata ca nici cei bogati nu sunt protejati. Pana acum, mai multe persoane.

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

O femeie a murit in 27 martie la Spitalul Universitar. DSP a uitat sa raporteze decesul din cauza unor deficiente tehnice

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania se ridica la 79. Este vorba despre o femeie care a murit in 27 martie la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. Decesul ar fi fost anuntat de catre spital Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, insa aceasta a uitat sa raporteze cazul Institutului National de Sanatate Publica. Explicatia oficiala: deficiente tehnice.

79 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie din Bucuresti

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 79. Ultima victima este o femeie de 84 de ani din Bucuresti.

837 de persoane au murit in ultimele 24 de ore in Italia, din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 12.428

In Italia au murit in ultimele 24 de ore 837 de oameni, din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 12.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )