Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romanii sunt pe primul loc la cererile pentru rezidenta permanenta in Marea Britanie, dupa Brexit

B1 B1,
Romanii sunt pe primul loc la cererile pentru rezidenta permanenta in Marea Britanie, dupa Brexit

Brexitul a determinat un numar foarte mare de oameni stabiiti in Marea Britanie sa isi intocmeasca actele pentru rezidenta permanenta, odata ce Regatul Unit va iesi din UE,relateaza agentia Press. continuă pe B1

Topul in care romanii ocupa primul loc in Uniunea Europeana

Sunt si romanii, in sfarsit primii intr-un clasament in Uniunea Europeana. Din pacate, nu este un top cu care sa ne mandrim. Suntem pe primul loc in topul cererilor de rezidenta permanenta depuse in Marea Britanie, pentru perioada de dupa Brexit. Cei care doresc sa ramana in Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana [] .

Subiectele zilei: Copiii primesc alocatiile marite, incepand cu aceasta luna; Asa a zis bunica! Un clip care ii indeamna pe tineri sa mearga la vot a ajuns viral; Adolescentele din Romania, pe primul loc in UE la nasteri

Cum descriu romanii de dinainte de 89 si de dupa Revolutie experienta primului job. Primul loc de munca inseamna experiente diferite. O aventura de-o vara in Vama Veche, salarii care ofera doar un. S-a deschis robinetul cu bani publici pentru partide. Statul, silit de coalitia PSD-ALDE, a dat drumul la.

Calcule pentru primul loc mondial la Madrid

Turneul de la Madrid aduna toata crema tenisului mondial feminin, iar trei jucatoare se lupta pentru prima pozitie a ierarhiei mondiale.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )