Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul in care romanii ocupa primul loc in Uniunea Europeana

Playtech Playtech,
Topul in care romanii ocupa primul loc in Uniunea Europeana

Sunt si romanii, in sfarsit primii intr-un clasament in Uniunea Europeana. Din pacate, nu este un top cu care sa ne mandrim. Suntem pe primul loc in topul cererilor de rezidenta permanenta depuse in Marea Britanie, pentru perioada de dupa Brexit. Cei care doresc sa ramana in Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana [] . continuă pe Playtech

Subiectele zilei: Copiii primesc alocatiile marite, incepand cu aceasta luna; Asa a zis bunica! Un clip care ii indeamna pe tineri sa mearga la vot a ajuns viral; Adolescentele din Romania, pe primul loc in UE la nasteri

Cum descriu romanii de dinainte de 89 si de dupa Revolutie experienta primului job. Primul loc de munca inseamna experiente diferite. O aventura de-o vara in Vama Veche, salarii care ofera doar un. S-a deschis robinetul cu bani publici pentru partide. Statul, silit de coalitia PSD-ALDE, a dat drumul la.

Vesti bune pentru romani. Uniunea Europeana a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri

Uniunea Europeana UE) a decis eliminarea taxelor de raft din supermarketuri. Directiva 2019/633 a Parlamentului European si a Consiliului din 17 aprilie 2019 privind practicile comerciale neloiale dintre.

Uniunea Europeana ia in calcul crearea unei directii generale de aparare si a unui post de comisar

Apararea devine o politica importanta pentru Uniunea Europeana, care i-ar putea consacra la Bruxelles un post de comisar si o directie generala pentru gestionarea fondurilor alocate, au indicat pentru France Presse mai multe surse informate, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )