Libnet.ro
UNICEF

06:30

ROMANII AU TALENT 2015: Ce artisti vor urca pe scena in cea de-a patra semifinala

România Liberă România Liberă,
ROMANII AU TALENT 2015: Ce artisti vor urca pe scena in cea de-a patra semifinala

La cea de-a patra semifinala Romanii au talent va urca pe scena Ruby, care va canta melodia Nu pune la suflet, alaturi de Whats Up. Melodia ocupa primele locuri in topurile muzicale din Romania. continuă pe România Liberă

in 2015, HTC One M9 are cea mai slaba camera de pe un smartphone de varf

DxOMark ne confirma prin cel mai recent top al lor ca HTC One M9 este o dezamagire in comparatie cu varfurile de gama de la Samsung sau Apple. in timp ce la finele anului trecut posesorii de iPhone 6 si iPhone 6 Plus erau capabili sa realizeze cele mai frumoase fotografii cu telefonul, anul acesta, [] in 2015, HTC One M9 are cea mai slaba camera de pe un smartphone de varf Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Avancronica Dnepr - Sevilla, finala Ligii Europa 2015. Ucrainenii vor ceea ce nu a reusit Steaua

Dnepr si FC Sevilla vor disputa, miercuri, de la ora 21. 45, o finala atipica a Ligii Europa, una in care se vor duela doua echipe complet diferite, care pot produce multe surprize pe continent.

Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei, si-a format propria trupa: prima piesa, lansata la Romanii au talent

La cinci luni dupa castigarea concursului Vocea Romaniei, Tiberiu Albu revine pe scena alaturi de noua sa trupa, Fameless, care are deja trei piese inregistrate, una dintre ele urmand sa fie lansata, in premiera, vineri, la Romanii au talent.

Scandal monstru intre ungurii si romanii din Sfantu Gheorghe: Vor sa faca nevazuta statuia lui Mihai Viteazu. Demersul, pornit din ura fata de un mare simbol national romanesc

Primaria orasuluiSfantu Gheorghe vrea sa reamenajeze centrul orasului, acolo unde se afla si statuia lui Mihai Viteazul. Noul proiect a creat divergente intre autoritati si Forumul Civic al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )