Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romanii au talent: cine sunt cei 12 semifinalisti care concureaza in prima gala live

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent: cine sunt cei 12 semifinalisti care concureaza in prima gala live

Emisiunea Romanii au talent da startul galelor live, de la 20. 30, la Pro TV. intr-un decor asemanator versiunilor din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, primii 12 semifinalisti isi vor prezenta numerele prin care vor sa primeasca titlul de cel mai talentat roman. continuă pe Adevărul

Veteranele au primit intariri: cine sunt cei zece ingeri care au trecut proba aripilor Victorias Secret

Celebra echipa de modele care prezinta produsele brandului american de lenjerie intima Victorias Secret a primit o infuzie de forte proaspete, gratie celor zece noi membre devenite oficial ingeri. Reinnoirea vine dupa ce in ultimii doi ani mai multe supermodele au incetat colaborarea cu firma americana.

Romanii au talent 2015. Care sunt cei mai increzatori semifinalisti

Cei 12 concurenti din prima semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent au dezvaluit in culise cat de increzatori sunt in posibilitatea de a pleca acasa cu marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro. Daca unii vor neaparat sa castige, altii se multumesc cu simpla experienta a competitiei.

Romanii au talent: primii 12 semifinalisti dau startul galelor live

Romanii au talent da startul galelor live, de la 20. 30, la Pro TV. intr-un decor asemanator versiunilor din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, primii 12 semifinalisti isi vor prezenta numerele prin care vor sa primeasca titlul de cel mai talentat roman. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale primei gale live.

Cine sunt romanii din juriul international Eurovision

Din juriul international de specialitate care va nota concurentii din acest an ai competitiei de la Viena vor fi si specialisti romani. Iata despre cine este vorba.

Propuneri pe banda rulanta pentru modificarea Codului Penal. Cine sunt initiatorii celor 7 proiecte de lege si in ce stadiu se afla?

12 parlamentari de la PSD, unul de la minoritati si Guvernul au depus in Parlament, de la sfarsitul anului trecut pana astazi, nu mai putin de 7 proiecte de lege care propun modificari importante ale Codului Penal si ale Codului de Procedura Penala. Principalele modificari se refera la modul si conditiile de aplicare al masurilor preventive, in cazul suspectilor de coruptie, dar si la procedurile de executare ale pedepselor privative de libertate. Vezi in articol cine sunt initiatorii si in ce stadiu se afla aceste proiecte legislative.

Barbatii care l-au innebunit pe Nichita. Cine sunt cei doi cunoscuti ai Adinei Samson pentru care primarul de Iasi a facut pres din Politia Locala

Investigatia desfasurata de procurorii DNA la Iasi a scos la suprafata detalii despre doi barbati verificati la sange de oamenii primarului Nichita din Politia Locala, fiindca erau banuiti ca s-ar afla intr-o relatie cu fosta amanta a primarului, Adina Samson.

REVISTA PRESEI: Cum se manifesta violenta in inchisori si cine sunt tintele principale

In ziarele de joi, citim un interviu cu presedintele CNAS despre cardul de sanatate, despre discutia pe care a avut-o Valeriu Zgonea cu ambasadorul SUA privind legea catuselor, despre violenta in inchisori, dar si despre un fost ofiter STS care a deschis o afacere din crearea de drone pentru uz civil.

Cei trei ardeleni care au uimit Google si Facebook: Te conectam la Internet, fara date mobile

Una dintre cele mai stringente si interesante) probleme cu care se confrunta industria tehnologica este aceea a conectarii cat mai multor oameni la Internet. Facebook si Google considera ca dronele aeriane pot rezolva aceasta problema, insa trei.

Adomnitei: Sunt singurul din sat care nu stie ce se intampla

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat, joi,ca a fost chemat sa dea declaratii in fata procurilor si ca are sentimentul ca este singurul din sat care nu stie ce se intampla in jurul sau, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )