Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romanii au talent, semifinala patru: 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent, semifinala patru: 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului. continuă pe Adevărul

Romanii au talent, semifinala patru: cine sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala show-ului de la Pro TV

Dansatorul Bogdan Bolohan, grupul Speedcubing si cantareata de opera Carmen Cernea si-au asigurat un loc in finala Romanii au talent in urma cele de-a patra semifinale live.

Romanii au talent, semifinala patru: alti 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon.

in lupta pentru Android, Microsoft reuseste sa isi puna aplicatiile pe zeci de dispozitive

Microsoft face tot mai multe aplicatii pentru Android, mai nou si Cortana e una dintre ele, iar acum isi anunta parteneriatul cu LG si Sony pentru a livra pe dispozitivele lor aplicatii. in martie a fost anuntat Samsung Galaxy S6, primul smartphone cu Android care sa vina cu aplicatii Microsoft preinstalate. Aproape trei luni mai [] in lupta pentru Android, Microsoft reuseste sa isi puna aplicatiile pe zeci de dispozitive Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei, si-a format propria trupa: prima piesa, lansata la Romanii au talent

La cinci luni dupa castigarea concursului Vocea Romaniei, Tiberiu Albu revine pe scena alaturi de noua sa trupa, Fameless, care are deja trei piese inregistrate, una dintre ele urmand sa fie lansata, in premiera, vineri, la Romanii au talent.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )