Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au talent, semifinala patru: cine sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala show-ului de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent, semifinala patru: cine sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala show-ului de la Pro TV

Dansatorul Bogdan Bolohan, grupul Speedcubing si cantareata de opera Carmen Cernea si-au asigurat un loc in finala Romanii au talent in urma cele de-a patra semifinale live. continuă pe Adevărul

Romanii au talent, semifinala patru: 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Romanii au talent, semifinala patru: alti 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon.

Agentia Nationala Antidrog: Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni

Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni, potrivit statisticilor prezentate de Agentia Nationala Antidrog ANA), cu ocazia marcarii Zilei Mondiale fara Tutun. Datele.

ROMANII AU TALENT 2015, a patra semifinala: Trei noi concurenti au ajuns in finala

Bogdan Bolohan, Speed Cubik si Ada Cercel sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala emisiunii Romanii au talent dupa cea de-a treia semifinala.

Ce strategii au gasit Mechel, OMV sau Carpatcement pentru a scadea consumul de energie. Cei trei au dus la scaderea cu 30% a consumului in Dambovita

Consumul de energie electrica din judetul Dambovita a scazut in ultimii patru ani cu 30%. Cifrele prezentate de Societatea de Distributie a Energiei Electrice SDEE) Targoviste nu sunt dintre cele mai optimiste pentru ca marii consumatori au implementat, la nivelul unitatilor, strategii de a reduce considerabil consumul de energie, dar si costurile.

Sentinta dupa doi ani, in dosarul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini. Cine sunt vinovatii

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 al Capitalei au decis, vineri, sa acorde familiei lui Ionut Anghel daune morale in valoare de 2,4 milioane de euro si sa-l condamne pe proprietarul trerenului la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Vedete sexy! Cine sunt cei mai hot barbati celebri din Romania

De la Victor Slav, Adrian Mutu, Jorge sau Alex Velea si pana la Catalin Botezatu, Bogdan Vladau ori Vladimir Draghia, iata care sunt cei mai hot barbati celebri din Romania! .

Miliardarii europeni sunt cei mai bogati din lume

Miliardarii europeni sunt mai bogati decat omologii lor americani si asiatici, cu o avere medie de 5,7 miliarde de dolari, arata un studiu publicat ieri de banca elvetiana UBS si firma de consultanta PwC, transmite AFP, citat de Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )