Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romanii au talent, vineri, ora 20:30, la Pro TV. Mihai Petre accidenteaza o concurenta. Nu am mai dansat de mult

Playtech Playtech,
Romanii au talent, vineri, ora 20:30, la Pro TV. Mihai Petre accidenteaza o concurenta. Nu am mai dansat de mult

O noua editie a emisiunii Romanii au talent este transmisa vineri, 22 martie, de la ora 20:30, de postul de televiziune Pro TV. Juratii sunt impresionati de un numar de salsa, iar Mihai Petre, din exces de zel, accidenteaza o concurenta. Juratii de la Romanii au talent sunt incantati de numerele oferite de o noua [] . continuă pe Playtech

Seful OPTBR: Crestere de circa 20-30% in 2019 a turismului balnear din Romania

Presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania OPTBR), Nicu Radulescu, estimeaza ca turismul balnear va creste, in 2019, cu circa 20-30%. Acesta a declarat ca, desi exista un Master Plan pentru Dezvoltarea Turismului Balnear din.

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

Handbal: Romania debuteaza joi la turneul amical Golden League - Tricolorele au primul test cu Franta (ora 21:30)

Nationala de handbal feminin Romaniei va participa in perioada 21-24 martie la prestigiosul turneu amical Golden League, la care vor mai lua startul Norvegia, Danemarca si Franta. Echipa lui Ambros Martin va debuta joi impotriva Frantei, tara gazda a competitiei si castigatoarea Campionatului European la finalul anului trecut. Meciul este programat de la ora 21:30 si poate fi urmarit in direct la TVR 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )