Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romanii se tem ca raman fara joburi din cauza robotilor: 2 din 3 sunt dispusi sa o ia de la zero in cariera Studiu

Hotnews Hotnews,
 Romanii se tem ca raman fara joburi din cauza robotilor: 2 din 3 sunt dispusi sa o ia de la zero in cariera Studiu

Doi din trei romani 66,8%) sunt dispusi sa faca o schimbare totala in ceea ce priveste cariera lor si sa opteze pentru reconversie profesionala, iar 7 din 10 dedica timp semnificativ intr-un an invatarii pentru a-si perfectiona aptitudinile, astfel incat sa faca fata provocarilor aduse pe piata muncii de tendinte majore precum avansul tehnologic si globalizarea, arata datele unui studiu realizat in 197 de tari, printre care si Romania. continuă pe Hotnews

Un roman a ramas fara banii din cont, din cauza unei vulnerabilitati a sistemului bancar de la noi

Stefan Richita, un barbat din Ploiesti, a ramas fara o suma uriasa din contul bancar, din cauza unei vulnerabilitati a sistemului bancar romanesc. Albert Mihailescu si Andrei Lazar, doi tineri din.

Kim Clijsters si-a amanat revenirea pe terenurile de tenis din cauza unei accidentari la genunchi

Belgianca Kim Clijsters a anuntat ca revenirea ei pe terenurile de tenis nu va avea loc asa cum intentiona, in ianuarie 2020, din cauza unei accidentari la genunchi, informeaza BBC.

CLAUDIU MANDA: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea tocmai din cauza tradarii lui.

Claudiu Manda ii da replica lui Ponta: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui.

Directorul general al McDonalds, DEMIS din cauza unei relatii cu o angajata

Directorul general al McDonalds a fost demis din cauza unei relatii pe care o avea cu una dintre angajate. Politica grupului america nu permite asemenea relatii, decizia fiind luata pe fondul miscarii.

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentari si rateaza un posibil duel cu Novak Djokovic Denis Shapovalov va juca finala

Rafael Nadal 2 ATP, va urca pe primul loc incepand de luni) s-a retras inaintea semifinalei Masters-ului de la Paris, din cauza unei accidentari in zona abdominala pe care a suferit-o in timpul incalzirii. Adversarul sau Denis Shapovalov il va intalni in ultimul act pe Novak Djokovic.

O fata de 17 ani a murit din cauza ca si-a incarcat telefonul mobil stand in pat. Cum s-a intamplat tragedia

O tanara din Thailandaa murit electrocutata dupa ce si-a incarcat telefonul mobil cu un cablu care a atins picioarele de metal ale patului sau. Fata in varsta de 17 ani se juca pe telefonul sau can.

Elevii sufera de FRIG intr-o scoala din Craiova, din cauza unei avarii. Director: Dumnezeu ne iubeste ca este soare si caldura de afara

Elevii unei scoli din Craiova stau imbracati cu geci la orele de curs, din cauza lipsei caldurii generata de o avarie. Nu doar elevii Scolii Generale Nicolae Balcescu sunt afectati, ci si locuitorii.

FOTO Pereti din care cade tencuiala, geamuri prin care bate vantul si toalete defecte - conditiile in care invata sute de copii de la o scoala din Capitala Reabilitarea, blocata din cauza unui litigiu

Copiii de la Scoala 7 din cartierul bucurestean Baneasa invata in sali de clasa cu mobilier vechi, pereti de pe care se desprinde tencuiala si cu geamuri prin care sufla vantul, reclama parintii acestora. Cateva grupuri sanitare au fost inchise fiindca obiectele sanitare cad din perete, sunt infiltratii, iar pentru a merge la toaleta copiii trebuie sa urce sau sa coboare un etaj. Nici la grupurile sanitare deschise nu functioneaza toate WC-urile. Situatia a fost surpinsa in imagini de cativa parinti. Scoala trebuia reabilitata inca din 2015, de Primaria Capitalei, prin programul BEI, in care au fost incluse 102 unitati de invatamant, dar din cauza unui litigiu intre institutie si constructor, lucrarile au ramas neterminate.

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )