Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le. continuă pe Antena3

Economist: Avem cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Daca intram in recesiune avem nevoie de o finantare de patru ori mai mare decat inainte de criza

Deficitul fiscal inregistrat in primele 9 luni din acest an este aproape de 27 miliarde de lei, cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, precizeaza economistul Iancu Guda.

Progres sau regres? Numarul divorturilor survenite dupa 20 de ani de casnicie aproape ca s-a dublat in ultimii 30 de ani

Motivele nu sunt foarte clare, dar simptomul e confirmat statistic: numarul romanilor care inainteaza actele de divort dupa mai bine de 20 de ani de casatorie s-a dublat. in 1990, aveam putin peste 4. 000 de cupluri care depasisera pragul critic de 20 de ani de viata in comun si care voiau sa divorteze. Anul trecut, peste 8. 200 de cupluri au inaintat actele de divort dupa 20 de ani de cand si-au jurat sa-si fie alaturi la bine si la rau. E si o expresie a libertatilor de dupa Revolutie, dar unii ar putea interpreta aceasta evolutie ca o degradare a vietii de cuplu.

Iohannis: Exista un motiv pentru care Romania nu a reusit inca de tot sa scape de comunism si acest motiv se numeste PSD. De asta suntem in razboi politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL si restul partidelor din Opozitie sunt in razboi politic cu PSD deoarece PSD este motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat suficient in ultimii 30 de ani si.

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult.

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis la Alba Iulia: a decorat Drapelul de lupta al Colegiului Militar National si a facut o baie de multime

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, in cadrul unor festivitati desfasurate la Alba Iulia, Drapelul de lupta al Colegiului National Militar Mihai Viteazul cu Ordinul Virtutea Militara in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace, cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la infiintare.

Cine il voteaza pe Mircea Diaconu la prezidentiale? Orice partid ar castiga, ar fi la fel ca-n ultimii 15 ani - razboi. Pe propunerea mea se face pace

Un sondaj recent realizat de IMAS la comanda Europa FM Mircea Diaconu, candidatul independent sustinut de ALDE si Pro Romania, apare cotat pe locul doi. Sunt multe sondaje, unele apar pe sub masa, spune insa Diaconu. Prezent la interviurile HotNews. ro LIVE, Mircea Diaconu a explicat si care e genul de electorat pe care il vizeaza si a explicat ca daca el ar fi votat presedinte se face pace.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )