Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romanii vor putea circula fara restrictii in ziua votului, de dimineata pana dupa miezul noptii

Antena3 Antena3,
Romanii vor putea circula fara restrictii in ziua votului, de dimineata pana dupa miezul noptii

Restrictiile de circulatie se ridica temporar cu ocazia alegerilor parlamentare. Astfel, presoanele cu drept de vot vor putea circula fara restrictii incepand cu ora 5 a. m. a zilei de duminica, 6 decembrie, pana la ora 1 a. m. a zilei de luni, 7 decembrie. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

Oamenii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii intre orele 05. 00 pe6 decembrie, candvor fi alegerile parlamentare, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed A.

Guvernul a modificat HG privind starea de alerta, pentru a permite circulatia fara restrictii in ziua votului

Guvernul adopta, in sedinta de vineri, modificari la HG privind instituirea starii de alerta, astfel incat sa fie permisa circulatia in ziua alegerilor, fara restrictii. Membrii birourilor electorale, candidatii, personalul tehnic si observatorii vor putea circula duminica noapte, in intervalul 23. 00, fara restrictii, in baza unui document justificativ.

DOCUMENT Decizii ale Guvernului: Pietele vor fi redeschise, iar cetatenii cu drept de vot vor putea circula liber, de alegeri, pana la 1.00 noaptea

Guvernul va aproba in sedinta de vineri un proiect de Hotarare privind starea de alerta, fiind luate in calcul propuneri ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Hotararea de Guvern va avea doua masuri principale, una privind redeschiderea pietelor, iar cealalta privind libertatea de circulatie in ziua alegerilor.

Romanii vor putea lua mai greu credite. Schimbarile cerute de BNR

Banca Nationala vrea modificari la acordarea de credite cu ajutorul unor anumite tipuri de venituri, astfel incat acestea sa conteze mai putin.

in ziua votului, te uiti la Antena 3, descarci aplicatia Sinteza Zilei si castigi Dacia Duster

Fii parlamentar pentru o zi si vei primi masina de VIP: Dacia Duster. Astazi, pe 6 decembrie, in ziua votului, Dacia Duster poate fi a ta. Urmareste Antena 3, descarca aplicatia Sinteza Zilei si poti castiga o Dacia Duster.

Ludovic Orban: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot liber, fara niciun fel de restrictie si fara sa aiba nevoie de vreo declaratie ca se duc la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, ca in localitatile carantinate cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot liber, fara niciun fel de restrictie si fara sa trebuiasca.

Orban: Din 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca cel mai probabil dupa data de 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni.

Cum vor putea vota la alegerile parlamentare cei 35.000 de bucuresteni aflati in carantina sau izolare: Precizarile lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut vineri o serie de precizari cu privire la modul in care bucurestenii aflati in carantina sau izolare vor putea vota, duminica, la alegerile parlamentare.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

Analizele si investigatiile medicale cu trimitere se vor putea face oriunde in tara

Din 1 decembrie, serviciile medicale paraclinice investigatiile medicale) vor putea fi acordate oriunde in tara, in baza biletului de trimitere, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. De exemplu, o persoana care locuieste in Iasi, al carei medic de familie are contract cu CJAS Iasi, isi poate face analize in orice orasjudet din tara, transmite RFI, citat de News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )