Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romanul care a cucerit aurul mondial la matematica. Este vorba despre idei si rationament, mai putin despre formule

Adevărul Adevărul,
Romanul care a cucerit aurul mondial la matematica. Este vorba despre idei si rationament, mai putin despre formule

Are 17 ani si se pregateste singur. De fapt, la nivelul lui nu exista niciun profesor de matematica in Romania care sa-l mai poata invata ceva. Rezolva probleme timp de 5 ore pe zi si face totul din placere, deoarece considera matematica o arta a numerelor. continuă pe Adevărul

Schimbari in legislatia agricola Este vorba despre legea vanzarii terenurilor agricole si legea comasarii terenurilor

Trei proiecte de legi din domeniul agricol sunt pe agenda deputatilor din Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice pentru a fi discutate in sesiunea parlamentara din aceasta toamna, a declarat Alexandru Stanescu, presedintele comisiei de profil din Camera Deputatilor. Este vorba despre legea vanzarii terenurilor agricole, legea comasarii terenurilor, pentru care au inceput discutiile cu reprezentantii asociatiilor profesionale si cu fermierii, si un proiect de lege a solului pe care deputatii doresc sa-l initieze in urmatoarea sesiune parlamentara. Cele trei proiecte de acte normative constituie prioritatile comisiei de resort din Camera Deputatilor, conform sursei citate de perol. ro.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

BEIZADEAUA ANULUI: Si-a aruncat in rau BMW-ul, suparat ca tatal nu ii cumparase un Jaguar! INCREDIBIL despre cine este vorba (VIDEO VIRAL)

Un tanar si-a aruncat in apele raului masinaBMW, pe care tatal sau i-o facuse cadou de ziua lui, pentru ca nu era Jaguarul pe care si-l dorise.

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur a ramas ingrozita: DA, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu, iar relatia lor pare sa se consolideze, deoarece acestia au inceput sa faca investitii importante in vila in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )