Libnet.ro
UNICEF

10:01

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Femeia violata de Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce a patit cand a fost tarata in casa monstrului din Caracal

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu una dintre victimele lui Gheorghe Dinca.

Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca pana pe 24 septembrie. Acesta nu a contestat decizia judecatorilor

Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile, pana in 24 septembrie, transmite Mediafax.

Tribunalul Slatina a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca

UPDATE 11:48Magistratii Tribunalului Slatinaau decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile,din 26.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miecuri, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. Vor fi audiati si politicieni (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in urma tragediei din Caracal, sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, nu este criminalul nepoatei sale si,.

Sinteza zilei. Cine este de fapt monstrul din Caracal. Adevarata figura a lui Gheorghe Dinca

Interviul realizat de Mihai Gadea, duminica, la Sinteza zilei, dezvaluie adevarata figura a monstrului din Caracal. Rup tacerea si alti martori cheie in acest caz. Este Dinca proxenet, caraus, dar si.

Sinteza zilei. Dezvaluire halucinanta. Cum are grija reteaua de Gheorghe Dinca chiar si in inchisoare

In aceasta seara, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri incredibile. Cum are grija reteaua chiar si in inchisoare de monstrul Gheorghe Dinca. Alte complicitati, aceeasi reteta. Cand minte si cand.

Promo Sinteza Zilei. Marturiile unui martor: Cine il protejeaza pe Gheorghe Dinca

Mihai Gadea va prezenta, duminica, de la ora 21:00 o lovitura jurnalistica de proportii. Cel mai important martor in cazul lui Gheorghe Dinca rupe tacere. Cand a inceput Dinca sa exploateze.

Marturia-cheie a omului care l-a cunoscut in detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dinca exploata minore: A vrut sa-mi ofere fete

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in detaliu, partener de afaceri cu unul dintre apropiatii lui Dinca,o ancheta jurnalista care sc.

Gheorghe Dinca se simte ca un boier printre procurori, politisti si avocati. Avocatul Tonel Pop subliniaza inteligenta nativa a criminalului

Avocatul Tonel Pop, reprezentantul legal al familiei Melencu, a declarat la Sinteza Zilei ca Gheorghe Dinca se simte ca un boier in propiul proces, in propria ancheta care il vizeaza, infirmand informatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )