Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romanul care a violat si ucis doua femei din Germania si Austria este suspect de aceleasi fapte si in Romania

Antena3 Antena3,
Romanul care a violat si ucis doua femei din Germania si Austria este suspect de aceleasi fapte si in Romania

Barbatul de 40 de ani din Husi, care este principalul suspect in doua cazuri de viol urmate de crime, in Germania si Austria, a intrat si in vizorul procuorilor romani pentru fapte. continuă pe Antena3

Sofer roman de TIR, arestat in Germania. El este suspectat ca ar fi ucis doua femei

Un sofer roman de TIR a fost arestat, vineri, in Germania, sub suspiciunea ca ar fi ucis doua femei, una de cetatenie germana si o alta din Austria.

Vasluian acuzat ca a violat si ucis doua tinere in Germania si Austria. Femeile au fost atacate in timp ce faceau jogging

Politisti si procurori au descins duminica, 4 iunie, la locuinta unui barbat din municipiul Husi judetul Vaslui), acuzat ca ar fi comis doua violuri si doua crime pe teritoriul Germaniei, unde lucra ca sofer de camion.

Romanul care a filmat scenele de teroare din Londra s-a batut cu atacatorii: Le-am dat in cap cu doua navete. Oamenii se calcau in picioare, tipau

Romanul care a filmat atacul din Londra a povestit pentruactual de clujca era la munca, la brutarie, cand atacatorii au inceput sa injughie oamenii pe strada. Acesta a relatat cum el si colegii lui au iesit in strada si au bagat oamenii disperati in brutarie, pentru a-i pune la adapost. Mai mult, potrivit acestuia, i-a si lovit pe agresori.

Romanul care sustine ca aruncat cu lazi in unul dintre teroristii de la London Bridge va fi premiat de Primari Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a anuntat, marti, ca-l va premia pentru curaj pe romanul care a aruncat cu lazi in unul dintre atacatorii de la Londra, transmite News. ro. Totodata, edilul analizeaza si varianta acordarii lui Florin Morariu, originar din Iasi, titlul de cetatean de onoare.

Autoritatile din Germania au ARESTAT un sofer ROMAN de TIR! Este suspectat de CRIME in Germania si Austria

Autoritatile din Germania au anuntat ca soferul de tir a fost pus sub arest vineri. Anchetatorii au luat aceasta decizie dupa ce au stabilit ca aceeasi persoana ar fi comis ambele crime,.

Calin Ciortan a castigat a doua etapa din Campionatul National de Drift

Cel mai bine cotat pilot roman de drift, Calin Ciortan, s-a impus in cea de-a doua etapa din Campionatul National, desfasurata pe circuitul de la Prejmer, Brasov, acolo unde au luat startul 44 de piloti din Romania si Bulgaria, anunta Romanian Drift Community.

Recompensa pentru romanul care a infruntat un terorist in noaptea atacului de la Londra. Florin Morariu va fi premiat de Primaria Iasi

Ieseanul Florin Morariu, care in noaptea atacului de la Londra a aruncat cu doua lazi intr-un terorist care injunghia oameni pe strada, va fi premiat de Primaria Iasi, fiind analizata inclusiv va.

UPDATE. Haos in Torino pentru o presupusa alarma cu bomba. Peste 1.500 de persoane au fost ranite, iar doua femei si un baietel sunt in stare grava

Panica in Piata San Carlo, acolo unde peste 40. 000 de suporteri Juventus au urmarit aseara partida cu Real Madrid, scor 1-4. Mii de fani au incercat sa paraseasca piata dupa ce, din cate se pare, un individ a aruncat un obiect in multime si a strigat ca e bomba.

Dan Mihalache va cere MAE ca romanul care a aruncat cu lazi in teroristii din Londra sa fie decorat de Romania

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat luni, la Antena 3, ca va discuta cu Ministerul de Externe sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis ca romanul Florin Morariu, numit erou in Marea Britanie dupa ce ar fi aruncat cu lazi in autorii atacului din Londra, sa fie decorat, relateaza News. ro. El a precizat ca va discuta si cu autoritatile britanice ca Morariu sa beneficieze de protectie, dupa ce el a acuzat ca se simte amenintat.

Romanul care i-a infruntat pe teroristi: I-am dat in cap. L-am zapacit - VIDEO

Florin Morariu, un roman care lucra in zona atacului de sambata seara de la Londra, a surprins momentele dramatice de imediat dupa atentat. El spune ca a reusit chiar sa-l loveasca pe unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )