Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romanul rapit in Nigeria a fost eliberat. MAE a confirmat aceasta informatie

România Liberă România Liberă,
Romanul rapit in Nigeria a fost eliberat. MAE a confirmat aceasta informatie

Inginerul roman, rapit luni seara in Nigeria, a fost eliberat. MAE confirma informatia. Cristian Nedelcu se afla, in aceste momente, in custodia politiei. continuă pe România Liberă

Romanul rapit in Nigeria a fost salvat, confirma MAE

Cetateanul roman rapit in Nigeria la data de 10 octombrie 2016 a fost eliberat, confirma Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat.

MAE: Cetateanul roman rapit in Nigeria a fost eliberat

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca cetateanul roman rapit in Nigeria la data de 10 octombrie 2016 a fost eliberat. Totodata, multumeste institutiilor participante la Celula de.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca cetateanul roman rapit in Nigeria a fost eliberat (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa dat publicitatii miercuri seara ca s-a reusit eliberarea cetateanului roman ce a fost rapit in urma cu 2 zile.

Probleme pentru Maria Marinescu dupa ce Frank Colin a fost eliberat din inchisoare. Actualul sot s-a blindat pentru a-si proteja familia

Showbizul autohton este plin de povesti care mai de care. Cea mai noua o are in centrul atentiei pe Maria Marinescu. Acesta s-a casatorit cu Frank Colin in 2012, insa el a fost arestat pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )