Libnet.ro
UNICEF

10:00

ROMASCANU: Medicul Alexandru Rafila va fi, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROMASCANU: Medicul Alexandru Rafila va fi, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sanatatii

Lucian Romascanu, candidat pentru un nou mandat de senator de pe listele PSD Buzau, a afirmat in interventia de ieri seara din cadrul emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena3, ca medicul Alexandru Rafila va fi, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sanatatii, in cazul in care partidul sau va intra la Guvernare. Sorin Grindeanu sau chiar Marcel Ciolacu ar putea fi propunerile pentru functia de premier. in ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, poate ajunge premier, daca-l propune PNL-ul, relateaza G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Alexandru Rafila, despre noul record negativ inregistrat in Romania: Va exista o crestere pentru ca se pare ca masurile de sanatate publica luate nu sunt eficiente

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca masurile restrictive impuse de autoritati pentru combaterea noului coronavirus nu sunt eficiente, preconizand chiar o.

Alexandru Rafila face anuntul groaznic pentru Romania. Ce se va intampla din martie 2021

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila a spus ca este posibil ca in lunile februarie-martie sa apara si un al treilea val de infectari cu noul coronavirus. Mai mult, el spune ca masa receptiva e foarte mare, deoarece aproape 90% din populatia tarii nu a trecut prin infectie. Alexandru Rafila face anuntul groaznic pentru .

Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit marti seara despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid-19 asupra persoanelor care il vor face. Trebuie mentionat faptul ca cei care vor avea prioritate pentru administrarea vaccinului sunt cetatenii din categoriile de risc si cadrele medicale. Cine va verifica efectele vaccinului administrat populatiei Medicul Rafila a vorbit .

Dr. Rafila: Cazurile COVID vor creste, nu s-au stabilizat. Sper sa nu introducem masuri mult mai dure dupa alegeri

Medicul Alexandru Rafila, reprezentanul Romaniei la OMS, vine cu vesti proaste in plina pandemie, dupa noua serie de masuri restrictive luate de autoritati.

Alexandru Rafila: Acesta ar putea fi nucleul dezvoltarii serviciilor medicale

Candidatul PSD la alegerile parlamentare si reprezentant al Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat ca, in cadrul programului de sanatate al PSD, este prevazuta deschiderea a 800 de centre comunitare in localitatile cu peste 4,000 de locuitori.

ALEXANDRU RAFILA: Este foarte posibil sa apara un alt val, probabil in lunile februarie-martie

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesor doctor Alexandru Rafila, candidat din partea PSD la Camera Deputatilor, crede ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile februarie-martie, dar ca depinde de masurile de sanatate publica si de masurile individuale de protectie daca acesta va fi mai mare sau mai mic.

Alexandru Rafila: Nu este normal sa se faca aprecieri privind administrarea vaccinurilor anti-COVID pana cand acestea nu sunt autorizate Solicitare catre Nelu Tataru

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si candidat PSD la alegerile parlamentare 2020, Alexandru Rafila, a declarat vineri ca nu este normal sa se faca aprecieri privind.

Alexandru Rafila: Al treilea val al pandemiei, probabil in lunile februarie-martie. Exista cam 90% din populatia Romaniei care nu a trecut prin infectie

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, candidat din partea PSD la Camera Deputatilor, crede ca este foarte posibil sa apara al treilea val de infectari cu noul coronavirus in lunile.

ALEXANDRU RAFILA: Testarea in masa din Slovenia nu este un model, este o incercare

Profesorul Alexandru Rafila considera ca Slovacia, tara data ca exemplu pentru testarea in masa a populatiei cu teste de tip antigen pentru SARS-CoV-2, nu este un model, este o incercare, un exercitiu in momentul de fata.

Alexandru Rafila, avertisment dur in plina pandemie. Greseala pe care o fac multi romani pentru a evita infectarea cu COVID-19. Este extrem de nociv

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit joi despre greseala pe care o fac majoritatea romanilor care vor sa previna sau sa evite infectarea cu COVID-19. Potrivit specialistului, multe persoane folosesc antibitice din frica imensa de a nu se imbolnavi. Ei bine, acestia trebuie sa stie ca, de fapt, isi pot face mai mult .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )