Libnet.ro
UNICEF

17:30

ROMATSA castiga procesul impotriva fratilor Micula

România Liberă România Liberă,
ROMATSA castiga procesul impotriva fratilor Micula

Administratia Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a obtinut la un tribunal din Belgia o decizie favorabila prin care se ridica sechestrul care fusese pus pe conturile regiei de catre fratii Micula. Oamenii de afaceri se judeca cu statul roman pentru returnarea unui ajutor de stat considerat ilegal de Comisia Europeana. continuă pe România Liberă

ROMATSA castiga procesul impotriva fratilor Micula

Administratia Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a obtinut la un tribunal din Belgia o decizie favorabila prin care se ridica sechestrul care fusese pus pe conturile regiei de catre fratii Micula. Oamenii de afaceri se judeca cu statul roman pentru returnarea unui ajutor de stat considerat ilegal de Comisia Europeana.

ROMATSA castiga contestatia fata de executarea silita cauzata de procesul fratilor Micula cu statul roman

Tribunalul de Prima Instanta din Bruxelles a dat castig de cauza Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA la contestatia depusa impotriva executarii silite a banilor datorati acesteia de catre EUROCONTROL, in urma procesului fratilor Micula cu statul roman, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ROMATSA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )