Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romgaz, cel mai rentabil emitent din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romgaz, cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un avans de 2,48% in ultima saptamana intervalul de timp 17-24 august), cotatia producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din BET, principalul indice al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai rapid avion din lume, SR-71, apare in noi clipuri publicate de NASA [VIDEO]

NASA a dat recent publicitatii noi videoclipuri in care apare cel mai rapid avion din lume, SR-71 Blackbird. Acum putin timp, cei de la Lockheed Martin au dat cateva indicii conform carora ar lucra la un avion hipersonic, SR-72, un succesor spiritual al modelului SR-71 Blackbird. intre timp, cei de la NASA au publicat doua [].

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

Cel mai puternic uragan din ultimii 12 ani se indreapta spre Texas: populatia este evacuata, rafturile magazinelor, golite

In mai multe orase din statul american Texas populatia a fost evacuata pe fondul amenintarilor cu inundatii devastatoare din cauza uraganului Harvey, care continua sa creasca in intensitate vineri si ar putea deveni un uragan major cand va atinge uscatul sambata, relateaza AFP.

Houston, cel mai mare oras din Texas, acoperit de ploile aduse de Harvey

Furtuna Harvey, care a ucis cel putin doua persoane, ineca duminica sub ploi Texasul, inclusiv Houstonul, cel mai mare oras din Texas, scrie AFP.

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump telefon din lume. Care este pretul vehiculat

In ultima vreme, zvonurile despre iPhone 8 s-au invartit in jurul senzorilor biometrici de deblocare si al design-ului ecranului fara margini. Muti au neglijat pretul la care acesta va fi disponibil, care se pare ca va fi unul record. Este posibil sa vorbim despre cel mai scump telefon din lume.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

VIDEO Furtuna Harvey a lovit Houston cu cele mai devastatoare inundatii din istoria celui de-al patrulea cel mai populat oras american, iar ploile sunt departe de final

Inundatii catastrofale provocate de furtuna tropicala Harvey au lovit duminica Houston, fortand locuitorii celui de-al patrulea cel mai populat oras american sa fuga cu barcile sau sa se puna la adapost in asteptarea unor alte cateva zile cu ploi fara precedent, informeaza Reuters.

Cel mai ghinionist cuplu: a treia incercare de a se casatori, impiedicata de uraganul Harvey

Jenny Swarers si Dustin Morgan, din Texas, au incercat de trei ori sa se casatoreasca, insa de fiecare data planurile lor au fost zadarnicite de fenomene meteorologice, cel mai recent, de uraganul Ha.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )