Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romgaz a inregistrat un profit net in scadere cu 12% in primul semestru, la 767 mil lei, in urma cererii mai mici de gaze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romgaz a inregistrat un profit net in scadere cu 12% in primul semestru, la 767 mil lei, in urma cererii mai mici de gaze

Romgaz Medias SNG), cel mai mare producator de gaze naturale din tara, a raportat un profit net semestrial de 766,6 milioane de lei 172,4 milioane de euro), in scadere cu 12%, in contextul unei cereri mai mici pentru gaze naturale. continuă pe Wall-Street Ro

OMV Petrom a raportat un profit net mai mic cu 25% in primul semestru din an, in contextul scaderii vanzarilor cu 18%

OMV Petrom a raportat pentru primele 6 luni din an un profit net de 1,04 miliarde lei 235 milioane euro), in scadere cu 25% fata de perioada similara din 2014. Scaderea a fost cauzata de o diminuare semnificativa a veniturilor, ca urmare a scaderii.

Fondul Proprietatea - profit net in scadere cu 66%, in primele sase luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primele sase luni ale anului in curs, un profit net neauditat de 356,6 milioane lei, in scadere cu 697,9 milioane lei 66%), comparativ cu rezultatul net neauditat aferent semestrului incheiat la 30 iunie 2014, care s-a situat la 1,054 miliarde de lei, potrivit raportului semestrial realizat de Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursala Bucuresti, administratorul FP, citat de Agerpres. Principalii factori care au determinat diminuarea profitului in primele sase luni ale anului 2015 au fost rezultatul mai scazut din vanzarea participatiilor in companiile din portofoliu si nivelul mai coborat al veniturilor din dividende de la companiile din portofoliul Fondului.

Transelectrica, profit net in scadere cu 7%

Profitul net al transportatorului national de electricitate Transelectrica a scazut cu 7% in primul semestru, la 210 milioane lei, afectat de avansul cheltuielilor financiare cu 16,5% concomitent cu reducerea veniturilor financiare cu 36%, potrivit.

Santierul Naval Orsova a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 151.612 lei

Santierul Naval Orsova a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 151. 612 lei, de circa 18 ori mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, care s-a ridicat la 2,7 milioane de lei, conform informatiilor financiare remise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti si citate de Agerpres.

Rompetrol Rafinare, profit net de 18 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare, companie membra a KMG International, a inregistrat un profit net consolidat in valoare de aproximativ 18 milioane USD in primul semestru al anului 2015, comparativ cu rezultatul net negativ raportat in aceeasi perioada a anului trecut, de -46,9 milioane USD.

Rompetrol Rafinare, profit net de 18 milioane dolari

Rompetrol Rafinare, companie membra a KMG International, a inregistrat un profit net consolidat in valoare de aproximativ 18 milioane dolari in primul semestru al anului 2015, comparativ cu rezultatul net negativ raportat in aceeasi perioada a anului trecut, de -46,9 milioane dolari, a anuntat compania astazi printr-un comunicat de presa.

Profit in scadere cu 25% pentru Petrom

Profitul net al OMV Petrom SNP) a scazut in primul semestru cu 25%, la 1,04 miliarde lei 234,1 milioane euro), in contextul declinului vanzarilor cu 18%, la 8,81 miliarde de lei 1,98 miliarde euro), determinat de.

Grupul Teraplast a avut profit net de 14 milioane lei

Grupul Teraplast a inregistrat un profit net de 14 milioane de lei si o cifra de afaceri de pana la 164 de milioane de lei, in primele sase luni din 2015, potrivit raportului financiar semestrial.

Ieftinirea titeiului a dus Rompetrol Rafinare la un un profit net de 18 milioane de dolari pe primele sase luni

Rompetrol Rafinare RRC), parte a grupului KMG International, a inregistrat un profit net consolidat de 18 milioane dolari in primul semestru, fata de o pierdere de 46,9 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut, chiar daca cifra de afaceri a companiei a scazut cu 29%, influentata de pretul petrolului.

Cemacon, profit net in crestere cu 60%, fara a lua in considerare impactul restructurarii

Producatorul de sisteme de zidarie Cemacon CEON) a raportat dupa primele sase luni ale anului, fara a lua in calcul impactul restructurarii, un profit net de 3,63 milioane lei, in crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un comunicat al societatii listate la BVB.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )