Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romnia trece smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1932

Hotnews Hotnews,
 Romnia trece smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1932

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, pe 28 octombrie, la ora de iarna 2018, astfel incat ora 4 va deveni ora 3, iar ziua de duminica va fi cea mai lunga din an. Aceasta ar putea fi ultima oara cand Romania schimba ora, dupa mai bine de 80 de ani, dupa ce Comisia Europeana a decis ca aceasta practica trebuie eliminata pana in 2019. continuă pe Hotnews

Romnia trece smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1979

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, pe 28 octombrie, la ora de iarna 2018, astfel incat ora 4 va deveni ora 3, iar ziua de duminica va fi cea mai lunga din an. Aceasta ar putea fi ultima oara cand Romania schimba ora, dupa aproape 40 de ani, dupa ce Comisia Europeana a decis ca aceasta practica trebuie eliminata pana in 2019.

Romnia a trecut smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1979

Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe 28 octombrie, la ora de iarna 2018, astfel incat ora 4 a devenit ora 3, iar ziua de duminica va fi cea mai lunga din an. Aceasta ar putea fi ultima oara cand Romania schimba ora, dupa aproape 40 de ani, dupa ce Comisia Europeana a decis ca aceasta practica trebuie eliminata pana in 2019.

Romania trece la ora de iarna. Ceasurile se dau inapoi cu o ora in noaptea de sambata spre duminica. Mersul trenurilor nu va fi modificat

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 devenind ora 3. 00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie sa fie cea mai lunga din acest an. CFR Calatori a anuntat ca schimbarea orei nu modifica mersul trenurilor in vigoare.

Republica Moldova trece la ora de iarna

In noaptea de sambata spre duminica, 28 octombrie, Republica Moldova trece la ora de iarna. Ceasul se muta cu o ora in urma, transmite IPN.

Republica Moldova va trece la ora de iarna

Republica Moldova va trece, in ultima duminica din luna octombrie, la ora de iarna. Despre aceasta a anuntat premierul Pavel Filip, astazi, in cadrul unei conferinte de presa. O dispozitie de informare in acest sens a fost deja semnata, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )