Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romnii lovesc din nou n Spania: 200 de nuntasi au parasit restaurantul n care au petrecut fara sa achite o nota de peste 8.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Romnii lovesc din nou n Spania: 200 de nuntasi au parasit restaurantul n care au petrecut fara sa achite o nota de peste 8.000 de euro

O familie de romani este de negasit dupa ce a organizat o nunta cu 200 de persoane intr-un restaurant din orasul spaniol Viveiro provincia Lugo) si nu a achitat o factura de peste 8. 000 de euro. Politia a cerut ajutor international pentru a-i localiza pe membrii familiei, relateaza La Vanguardia, citata deDigi24. continuă pe Hotnews

Romanii lovesc din nou in Spania: 200 de nuntasi au PARASIT restaurantul fara sa achite o nota de peste 8.000 de euro!

Suntem, din nou, de rasul lumii! O familie de romani este de negasit dupa ce a organizat o nunta cu 200 de persoane intr-un restaurant din orasul spaniol Viveiro provincia Lugo) si nu a achitat o factura de.

O familie de romni din Spania a organizat o nunta cu 200 de invitati si a plecat fara sa plateasca o factura de peste 8.000 de euro

O familie de romani este de negasit dupa ce a organizat o nunta cu 200 de persoane intr-un restaurant din orasul spaniol Viveiro provincia Lugo) si nu a achitat o factura de peste 8. 000 de euro. Politia a cerut ajutor international pentru a-i localiza pe membrii familiei, relateaza La Vanguardia, citata deDigi24.

Spania: 200 de romani au parasit localul fara ca nimeni sa plateasca

O familie de romani a organizat o nunta intr-un local din orasul Viveiro, Spania, dar dupa terminarea evenimentului membrii acestei familii au plecat fara sa achite. Prejudiciul adus localului este de peste.

Kim Kardashian, blonda din nou, de dragul lui Kanye

Kim Kardashian, este un adevarat cameleon din punct de vedere al parului. De la o saptamana la alta, ba se tunde, ba isi schimba culoarea dar nu si naravul). Acum, ea este din nou blonda, pentru ca, spune ea asa ii place lui Kanye.

Ludovic Orban ameninta, din nou, cu motiunea de cenzura. Nici acum nu stie cand va fi depusa

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, din nou, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a reiterat, vineri seara, ca motiunea va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cel.

Iohannis critica din nou Guvernul: Decidentii politici nu reusesc sa nteleaga ca niciun plan de afaceri nu poate fi dus la bun sfrsit cu schimbari frecvente de legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernul pentru schimbarea frecventa a legislatiei fiscale si rata scazuta de absorbtie a fondurilor europene, intr-un mesaj transmis forumului IMM-urilor.

Coreea de Nord ameninta din nou cu anularea summitului Kim-Trump

Coreea de Nord a amenintat din nou, joi, ca ar putea anula intalnirea liderului de la Phenian, Kim Jong Un, cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, informeazaAgerpres, care citeaza Kyodo.

Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams, considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Vorbind, intr-o conferinta de presa, despre o eventuala participare a acesteia la.

VIDEOVulcanul Kilauea a erupt din nou. Gazele toxice, noul pericol pentru hawaiieni

Vulcanul Kilauea din Hawaii a erupt din nou, iar locuitorii celei mai mari insule ale statului sunt in pericol din cauza gazelor toxice emanate. Sute de oameni sunt afectati de dioxidul de sulf care este emanat prin fisurile aparute in pamant, dupa ce Kilauea a erupt in urma cu 20 de zile.

TVR organizeaza din nou Cerbul de Aur, dupa noua ani / Sondaj HotNews.ro: E bine ca se relanseaza festivalul?

TVR a ajuns la un acord cu autoritatile locale din Brasov sa organizeze, la finele verii, o noua editie a Festivalului International Cerbul de Aur, care a fost sistat in 2009. Potrivit unui anunt facut joi de Televiziunea publica, reprezentantii sai au convenit de principiu cu primarul Brasovului, George Scripcaru, si cu presedintele CJ Brasov, Ioan Andrei Vestea, sa realizeze evenimentul in coproductie. Participa in text la sondajul HotNews. ro: E bine ca se relanseaza Cerbul de aur?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2303 seconds )