Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rompetrol: Nu vom oferi statului mai mult de 200 milioane dolari pentru pachetul de 26,7% din Rompetrol Rafinare

Adevărul Adevărul,
Rompetrol: Nu vom oferi statului mai mult de 200 milioane dolari pentru pachetul de 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat azi, Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group, in cadrul unei conferinte. continuă pe Adevărul

Rompetrol: Nu vom oferi statului mai mult de 200 de milioane dolari pentru pachetul de 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 de milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat azi Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group, in cadrul unei conferinte.

Rompetrol: Nu vom plati mai mult de 200 milioane dolari pentru 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat joi vicepresedintele Rompetrol, Azamat.

Liberalii beau mai mult alcool decat conservatorii studiu

Intr-un nou studiu publicat de Journal of Wine Economics se arata ca consumul de alcool in statele americane creste pe masura ce populatia devine mai liberala. Aceasta constatare este in concordanta cu alte studii recente din alte parti ale lumii care arata ca persoanele cu vederi socialiste au tendinta de a bea mai mult.

Actiunile Twitter au scazut cu 19% in trimestrul al patrulea, mai mult decat anticipau analistii

Twitter a raportat incetinirea cresterii numarului de utilizatori si o pierdere de 511,5 milioane de dolari pentru trimestrul al patrulea, mai mare decat anticipau analistii. Actiunile companiei au scazut cu.

Inventii moderne care ne fac mai mult rau decat bine! Apa de gura creste tensiunea si chiar riscul de infarct

Teoretic ne fac viata mai usoara si ne protejeaza de boli. Practic, ne pot pacali, uneori. Vorbim despre inventiile vietii moderne, cum e apa de gura, de exemplu. Putini stiu ca produsele de pe piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )