Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romstal Leasing IFN, prejudiciata cu aproape 4 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romstal Leasing IFN, prejudiciata cu aproape 4 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui cetatean sirian rezident in Romania, asociat si administrator al unei firme, pentru constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune, prin care a prejudiciat firma Romstal Leasing IFN cu aproape 4 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 082,95 lei 1. 118,48 euro).

Om de afaceri sirian, trimis in judecata pentru inselaciune de aproape 4 milioane euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a cetateanului sirian Anwar Hejou, administrator al S. L a pentru savarsirea infractiunilor concurente de constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune in forma continuata.

Autoliv Romania a incheiat anul trecut cu un profit net de aproape 15 milioane de euro

Compania brasoveana Autoliv Romania a incheiat anul trecut cu afaceri de 2,12 miliarde de lei 471,11 milioane de euro), in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, profitul net raportat fiind de 66,46 milioane de lei 14,76 milioane de euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante. Numarul angajatilor a crescut in 2013 cu peste 40%, de la 3. 713 la 5. 333 de persoane.

Romania a primit aproape 10 milioane de euro pentru sistemul de monitorizare de pe Dunare

Romania a primit o finantare de 9,6 milioane de euro pentru a implementa proiectul Danube Water integrated management Danube Water), din suma totala a proiectului de 13,75 milioane de euro, restul revenind Bulgariei.

Romcarbon investeste 6,5 milioane euro in productia de ambalaje si reciclarea materialelor plastice

Compania Romcarbon Buzau va derula pana la finalul acestui an doua proiecte de investitii, in valoare totala de 6,5 milioane euro, in tehnologii pentru productia de tavite destinate uzului alimentar si in domeniul reciclarii materialelor plastice.

Statul cauta constructor pentru austostrada Ogra-Targu Mures. Costa 14 milioane de euro pe kilometru si trebuie realizata in doar cinci ani

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale in Romania CNADNR) cauta constructor pentru executia unui tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, proiectul avand o valoare estimata de pana la 2,33 miliarde lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

Fiat vinde active de 602 milioane euro

Fiat SpA, cel mai mare producator auto italian, intentioneaza sa vanda active de aproximativ 602 milioane de euro 820 milioane de dolari) pentru investitii in brandurile sale de lux.

Germanii de la Hochland tintesc afaceri de peste 50 milioane euro anul acesta in Romania

Producatorul german de branzeturi Hochland si-a vazut afacerile crescand cu 10% anul trecut, spre 216 milioane lei si previziunile indica un avans si pentru anul in curs, spun reprezentantii grupului care detine in Ardeal doua unitati de productie. Despre piata cascavalului si cum se produce acesta, puteti citi in articol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )