Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ronaldinho, testat pozitiv pentru COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ronaldinho, testat pozitiv pentru COVID-19

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, castigatorul 039;039;Balonului de Aur039;039; in 2005, a anuntat, duminica, intr-o inregistrare difuzata pe Instagram, ca a fost testat pozitiv la COVID-19, a asigurat ca este 039;039;asimptomatic039;039;, transmite AFP, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Bulgariei, testat pozitiv pentru COVID-19. Boiko Borisov: Simt un disconfort general. Doctorii mi-au recomandat sa stau acasa

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat, duminica, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Demnitarul sustine ca resimte simptome usoare si ca doctorii i-au recomandat sa ramana acasa. Boiko.

Premierul bulgar Boiko Borisov, testat pozitiv pentru COVID-19

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca duminica a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza agentia BTA, conform Agerpres.

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar se simte bine, a anuntat Blazej Spychalski, ministrul pentru administratia prezidentiala, sambata, pe Twitter, potrivit.

Primarul Kievului anunta ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 chiar in ajunul alegerilor locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, relateaza AFP citata de Agerpres.

Ministrul de externe sloven, testat pozitiv pentru coronavirus

Ministrul de externe sloven Anze Logar a a fost depistat cu Covid-19. Seful diplomatieia calatorit recent in Estonia, Lituania si Letonia,potrivit agentia de stiriSTA, relateaza dpa. Ac.

Ronaldinho a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fostul fotbalist Ronaldinho a anuntat, duminica, in social media, ca a fost testat pozitiv cu cornavirus.

Primarul orasului Istanbul a fost internat in Spitalul American, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a facut febra

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a anuntat sambata ca a fost internat in spital dupa ce a facut febra si a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, informeaza Reuters.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )