Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ropharma a bugetat investitii de 8,5 milioane lei in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ropharma a bugetat investitii de 8,5 milioane lei in 2015

Compania farmaceutica Ropharma Brasov RPH), controlata de omul de afaceri Mihai Miron, si-a propus pentru acest an investitii de 8,53 milioane lei 1,93 milioane euro) in extinderea retelei de farmacii, in parcul auto si reamenajari de cladiri, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

incasarile din taxele rutiere vor insuma 380 de milioane de lei in 2015

In scopul de a acumula mai multe resurse financiare pentru reabilitarea retelei de drumuri, taxa pentru folosirea drumurilor de catre autovehiculele inmatriculate in Moldova se majoreaza cu 50%, potrivit Legii bugetului de stat pe 2015.

Guvernul vrea sa dea Complexului Energetic Hunedoara ajutor de stat de 100 milioane lei din fondul din privatizari

Guvernul vrea sa acorde Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara) un ajutor de stat individual sub forma unui imprumut pe sase luni de aproape 100 milioane lei, bani proveniti din privatizari,si obliga producatorul de carbune si energie sa-si separe legal activitatile si sa aplice un program de restructurare, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor Publice poate acorda, la solicitarea societatii Complexul Energetic Hunedoara SA, un imprumut in transe, in conditii de piata, in limita sumei de 98,47 milioane de lei, din veniturile din privatizare inregistrate in contul general al Trezoreriei Statului, pe o perioada de sase luni, cu titlu de ajutor de stat individual pentru salvare, Complexului Energetic Hunedoara SA societate care se confrunta cu dificultati economico-financiare majore, potrivit proiectului elaborat de Ministerul Energiei.

Bilant MAI, dupa sarbatorile pascale: Au fost aplicate amenzi de peste sapte milioane lei

In perioada sarbatorilor de Paste angajatii Ministerului Afacerilor Interne au aplicat amenzi de peste sapte milioane de lei, a transmis purtatorul de cuvant al institutiei, informeaza B1 Tv.

Scandalul Transalpina: Corpul de control al premierului face sesizare penala la DNA pentru un presupus prejudiciu de 388 milioane de lei cauzat de Ludovic Orban si Varujan Vosganian

Corpul de control al premierului face sesizare penala la DNA pentru un presupus prejudiciu de 388 milioane de lei cauzat de Ludovic Orban si Varujan Vosganian in procesul de realizare a proiectului Transalpina, potrivit unui comunicat remis redactiei. Raportul Corpului de control al premierului Victor Ponta arata ca Orban si Vosganian au incalcat legea prin deciziile luate in calitate de ministri ai Transporturilor, respectiv Economiei in Guvernul Tariceanu.

Constanta: Primaria se imprumuta cu 68 milioane lei

Consiliul Local Municipal se reuneste, miercuri, in cadrul unei sedinte extraordinare.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )