Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rovana Plumb: Absorbtia banilor UE se face cu ajutorul antreprenorilor care trebuie sa implementeze proiectele

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb: Absorbtia banilor UE se face cu ajutorul antreprenorilor care trebuie sa implementeze proiectele

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a spus, marti, la o intalnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si cu reprezentanti ai celor mai importante firme de constructii, ca Romania are fonduri europene consistente pentru infrastructura de transport 6,6 miliarde euro), dar absorbtia banilor europeni se face cu ajutorul antreprenorilor care trebuie sa implementeze proiectele si exista doua probleme majore. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb face apel la Iohannis sa inceteze cu amenintarile si jignirile la adresa premierului

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, face apel la presedintele Iohannis sa isi exercite functia pe care o detine cu demnitate si sa inceteze cu presiunile publice adresate premierului Viorica Dancila. Plumb afirma ca Iohannis este deja in campanie electorala, dar acest lucru nu justifica amenintarile si limbajul jignitor.

Feminista Rovana Plumb ii spune lui Iohannis ce sa faca: Sa inceteze cu amenintarile la adresa premierului Dancila. Se adreseaza unei doamne!

Ministrul Rovana Plumb, care este si presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, iese la atac dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la vizita premierului Viorica Vasilica Dancila la.

Acesti ministri care ne guverneaza: Rovana Plumb se crede Printesa Diana, in timp ce se plimba cu trasura (VIDEO)

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb si fostul ministru al Educatiei Liviu Pop s-au distrat in Maramures in acest sfarsit de saptamana. Cei doi s-au crezut Printesa Diana si Printul Chiarles in.

Rovana Plumb ii cere lui Iohannis sa nceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Dancila

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a facut un apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Viorica Dancila.

Rovana Plumb, apel la Iohannis sa inceteze cu amenintarile la adresa premierului Dancila

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a facut un apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Viorica Dancila. Facem.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )