Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rovana Plumb anunta care sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb anunta care sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a afirmat, luni, ca principala prioritate a Guvernului in perioada urmatoare o reprezinta legea salarizarii sectorului bugetar. continuă pe România Liberă

Sedinta BPN de luni a PSD va fi condusa tot de Rovana Plumb

PSD anunta ca Biroul Permanent National al partidului se va reuni luni, intr-o sedinta care va fi condusa tot de catre liderul interimar Rovana Plumb.

PSD anunta ca sedinta BPN de luni va fi condusa tot de Rovana Plumb

PSD anunta ca Biroul Permanent National al partidului se va reuni luni, intr-o sedinta care va fi condusa tot de catre liderul interimar Rovana Plumb.

Rovana Plumb: Gabriel Oprea a asigurat PSD ca sustine in continuare Guvernul. Victor Ponta revine in tara cand vor decide medicii (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent al PSD ca la reuniune a luat parte si liderul UNPR, Gabriel Oprea, care a dat asigurari ca Executivul este.

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Ponta nu se intoarce duminica, asa cum se zvonise. Sedinta BPN de luni va fi condusa tot de Rovana Plumb

Sedinta Biroului Permanent National al PSD de luni va fi condusa tot de catre liderul interimar Rovana Plumb.

Rovana Plumb sustine ca Ponta se bazeaza pe tot sprijinul PSD, la intoarcerea in tara

Presedintele interimar al PSD Rovana Plumb a declarat, luni, ca partidul si coalitia de guvernare sustin Guvernul si il sprijina pe Victor Ponta.

De ce nu crede Rovana Plumb ca Romania va fi afectata de criza din Grecia

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, sustine ca situatia Romaniei nu se compara cu cea a Greciei, .

Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti

Daca esti un om ca noi, toti ceilalti, cu siguranta iubesti ideea de super-erou. Desigur, nu vei cunoaste in realitate un Superman sau un Spiderman, dar exista cativa oameni reali care ar putea concura cu ei. Barbatul care mananca avioane Mucoasa stomacului lui Michel Lotito era de doua ori mai densa decat in mod normal, [] Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Principala prioritate a Guvernului in perioada urmatoare - legea salarizarii sectorului bugetar

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a afirmat luni ca principala prioritate a Guvernului in perioada urmatoare o reprezinta legea salarizarii sectorului bugetar, adaugand ca saptamana viitoare Executivul va demara, in acest sens, consultari cu partenerii sociali.

Analiza AFP: Care sunt optiunile Greciei dupa referendum

Astfel, daca la referendum va invinge tabara Da, adica aprobarea respectivelor propuneri, pentru Alexis Tsipras si stanga sa radicala Syriza care au cerut sa se voteze Nuar fi mesaj de dezavuare. Daca acest lucru va antrena caderea guvernului este inca o necunoscuta. Ministrul de finante Yanis Varoufakis a declarat ca va demisiona, in schimb Tsipras deocamdata nu s-a pronuntat, potrivit analizei AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )