Libnet.ro
UNICEF

17:15

Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti

Playtech Playtech,
Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti

Daca esti un om ca noi, toti ceilalti, cu siguranta iubesti ideea de super-erou. Desigur, nu vei cunoaste in realitate un Superman sau un Spiderman, dar exista cativa oameni reali care ar putea concura cu ei. Barbatul care mananca avioane Mucoasa stomacului lui Michel Lotito era de doua ori mai densa decat in mod normal, [] Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

HOROSCOP 2 iulie: Capricornii atrag atentia celor din jur. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 2 iulie. Fecioarele si varsatorii fac gesturi romantice pentru persoane speciale, iar taurii, gemenii si leii au succes in plan profesional.

Cum se pune diagnosticul si care sunt solutiile chirurgicale pentru cancerul de san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, a discutat online cu cititorii

Cum se diagnosticheaza cancerul de san, care sunt pasii pe care pacienta trebuie sa ii urmeze si ce solutii chirurgicale exista? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala, a discutat online cu cititorii MedLive.

HOROSCOP 4 iulie: Pestii se joaca la fel ca in copilarie. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 4 iulie. Varsatorii si leii ies din rutina, iar berbecii si racii se descurca bine la serviciu.

HOROSCOP 3 iulie: Varsatorii intalnesc partenerii ideali. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 3 iulie. Pestii, sagetatorii si capricornii primesc vesti excelente, pentru care vor deschide sampania, iar gemenii si balantele gasesc oferte nemaipomenite pentru ceea ce vor sa cumpere.

HOROSCOP 1 iulie: Berbecii fac o escapada la mare. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 iulie. Berbecii si taurii sunt foarte spontani, iar racii si capricornii se confrunta cu mici probleme in plan financiar.

Mitropolitul Antim al Tesalonicului: 1 iulie 2015 este o zi tragica din viata grecilor. in timp ce unii se lupta sa intre in zona Euro, noi, care suntem de mult timp in aceasta, vom ramane afara

Mitropolitul Antim al Tesalonicului s-a declarat ingrijorat de situatia Greciei, subliniind ca premierul Alexis Tsipras trebuie sa ia niste decizii dificile, in contextul in care situatia este una extrem de.

VIDEO Cum se diagnosticheaza cancerul de san si care sunt solutiile chirurgicale? Dr. Gabriel Viisoreanu: Suntem prima echipa din Romania care a facut mastectomia endoscopica

Cum se diagnosticheaza cancerul la san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu a vorbit despre pasii pe care o pacienta trebuie sa ii urmeze, despre solutiile chirurgicale puse la dispozitia acestora in functie de tipul bolii si despre potentialele riscuri care pot aparea in timpul operatiei. La mastectomie rata de recidiva exista, dar este mult mai mica decat in tratamentul conservator care pastreaza o masa de glanda semnificativa si atunci rata de recidiva este cu 8-10% mai mare fata de mastectomie), a precizat Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala.

Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune

Inainte de a-si alege un aer conditionat, orice utilizator ar trebui sa ia in considerare un numar de factori, scrie playtech. ro. in conditiile in care vreti sa va instalati un aparat de aer conditionat.

Perchezitii in Capitala, intr-un dosar de evaziune in care sunt implicate si firme din Anglia si SUA

Politistii fac joi patru perchezitii in Bucuresti, la cinci persoane care prin doua firme ar fi cumparat fictiv produse software de la doua firme din Marea Britanie, apoi le-ar fi exportat fictiv catre o firma.

Studiu: Care sunt grijile principale ale romanilor

Costul de trai, locul de munca si presiunea cheltuielilor medicale sunt lucrurile care ii ingrijoreaza cel mai mult pe romani, potrivit unui studiu GfK.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )