Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rovana Plumb, atac la premier: Demisia mea a fost luata dupa declaratiile publicefacute de Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, atac la premier: Demisia mea a fost luata dupa declaratiile publicefacute de Mihai Tudose

Intrebata daca si-a demisia imediat ce a fost anuntata de DNA in legatura cu acuzatiile care i se aduc in dosarul Belina, Rovana Plumb a spus ca a aflat din media despre ancheta demarata de in. continuă pe Antena3

VIDEO Dragnea vs. Tudose: La cererea premierului, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au dat demisia din Guvern. Dragnea spune ca l-a oprit pe Tudose sa demisioneze

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose a fost luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei doi ministri cu probleme penale, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, precum si pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

VIDEO De ce a demisionat ministrul Rovana Plumb

Ministrul demisionar Rovana Plumb a spus ca decizia sa privind demisia era luata, nu la cald, ci dupa ce a cumpanit, ea spunand ca este nevinovata, dar ca aceasta este cea mai buna hotarare pentru partid.

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, care sustinuse ca ea si-a dat demisia dupa citarea la DNA: Nici vorba!

Rovana Plumb l-a contrazis vineri seara pe premierul Mihai Tudose, care spusese joi ca minsistrul fondurilor europene, impreuna cu vicepremierul Sevil Shhaideh au venit sa-si dea demisia imediat dupa ce au fost chemate la Directia Nationala Anticoruptie.

Rovana Plumb a fost intrebata daca este suparata pe premierul Tudose. Iata raspunsul ei

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a precizat, joi noaptea, dupa sedinta CExN in care si-a prezentat demisia ca urmare a solicitarii premierului Tudose, care a indicat-o pentru a o remania, ca icir.

Rovana Plumb explica de ce si-a dat demisia: Demnitatea este ceea ce ne ramane

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a spus la finalul sedintei CEx ca a cumpanit bine inainte de a decide sa isi inainteze demisia. Mi-am prezentat pozitia in cadrul.

Mihai Tudose, contrazis de Rovana Plumb, in privinta momentului prezentarii demisiei

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, dupa ce premierul a spus ca si-ar fi prezentat demisia imediat dupa citarea la DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, dupa ce au primti citatiile de la DNA.

Gabriela Firea: Alti doi ministri din Cabinetul Tudose au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Rovana Plumb si Sevil Shhaideh

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a povestiti la o emisiune TV ca alti doi ministri ai PSD au vrut sa-si dea demisia la sedinta Comitetului Executiv al PSD de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ea s-a referit la ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Rovana Plumb, dezvaluiri despre culisele demisiei: in ceea ce ma priveste, nu s-a incalcat nicio prevedere legala (VIDEO)

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost audiat la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru intocmirea avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale in.

Rovana Plumb, in fata Comisiei: Sunt nevinovata-VIDEO

Deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului,a spus la terminareasedinteiComisiei juridice la care s-adiscutatsolicitarea Directiei Nationale Anticoruptie privind efectuarea ur.

Rovana Plumb, in fata Comisiei: Sunt nevinovata. Cele doua hotarari de Guvern sunt legale. Nu s-a incalcat legea-VIDEO

Deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului,a spus la terminareasedinteiComisiei juridice la care s-adiscutatsolicitarea Directiei Nationale Anticoruptie privind efectuarea ur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )