Libnet.ro
UNICEF

17:45

Rovana Plumb, dezvaluiri despre culisele demisiei: in ceea ce ma priveste, nu s-a incalcat nicio prevedere legala (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb, dezvaluiri despre culisele demisiei: in ceea ce ma priveste, nu s-a incalcat nicio prevedere legala (VIDEO)

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost audiat la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru intocmirea avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale in. continuă pe B1

Rovana Plumb, detalii din culisele PSD. Ce a dus la deciziile de joi

Rovana Plumb, ministrul demisionar al Fondurilor Europene, spune ca deciziile luate la sedinta CEx a PSD au avut un singur scop, sa nu puna la indoiala continuitatea guvernarii. Principala.

Mihai Tudose, contrazis de Rovana Plumb, in privinta momentului prezentarii demisiei

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, dupa ce premierul a spus ca si-ar fi prezentat demisia imediat dupa citarea la DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, dupa ce au primti citatiile de la DNA.

Noi dezvaluiri din sedinta cu scandal din PSD: Florin Iordache explica de ce a plans Rovana Plumb in Parlament

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a facut luni o serie de dezvaluiri despre sedinta PSD de la finalul saptamanii trecute in urma careia au fost anuntate demisiile ministrilor Sevil.

Rovana Plumb explica de ce si-a dat demisia: Demnitatea este ceea ce ne ramane

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a spus la finalul sedintei CEx ca a cumpanit bine inainte de a decide sa isi inainteze demisia. Mi-am prezentat pozitia in cadrul.

Demnitatea e ceea ce ramane! Rovana Plumb a povestit, dupa CEx, cum a aflat ca este vizata in dosarul Belina

Rovana Plumb, Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, a declarat, dupa sedinta maraton a CEx-ului, ca a aflat ca este vizatade DNA in dosarul Belina prin intermediul jurnalistilor,.

Rovana Plumb, atac la premier: Demisia mea a fost luata dupa declaratiile publicefacute de Mihai Tudose

Intrebata daca si-a demisia imediat ce a fost anuntata de DNA in legatura cu acuzatiile care i se aduc in dosarul Belina, Rovana Plumb a spus ca a aflat din media despre ancheta demarata de in.

Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana ar fi vrut sa demisioneze din Guvern in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, spune Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primarul Capitalei, a declarat luni la Romania TV ca alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze din Guvernul Tudose joi, la sedinta Comitetului Executiv a PSD, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba despre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Ce functie va primi Rovana Plumb, ministrul demisionar al fondurilor europene

Ministrul demisionar al fondurilor europene, Rovana Plumb, va primi o functie in Camera Deputatilor. Rovana Plumb este propusa de Liviu Dragnea ca presedinte al Comisiei de Afaceri Europene din Camera.

Rovana Plumb spune ca s-a decis sa demisioneze dupa ce a auzit o declaratie a premierului Tudose la televizor

Rovana Plumb a declarat, luni, ca a luat decizia de a demisiona din functia de ministru al Fondurilor Europene dupa ce a auzit la televizor o declaratie a premierului Mihai Tudose.

Rovana Plumb, in fata Comisiei: Sunt nevinovata. Cele doua hotarari de Guvern sunt legale. Nu s-a incalcat legea-VIDEO

Deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului,a spus la terminareasedinteiComisiei juridice la care s-adiscutatsolicitarea Directiei Nationale Anticoruptie privind efectuarea ur.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )