Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

B1 B1,
Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), il elogiaza pe seful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care spune ca este un. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Trebuie sa explice prezenta sa la chermezele SRI

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii in interiorul PSD si votantilor PSD despre participarea la chermezele SRI. Daca planeaza suspiciun.

Rovana Plumb anunta alocarea a doua miliarde de euro din fonduri europene, pentru domenii prioritare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si-a propus pentru 2018 atragerea unor fonduri europene.

Rovana Plumb, despre o posibila candidatura la functia de vicepresedinte

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a anuntat marti seara ca nu va candida pentru functia de vicepresedinte pe regiunea Muntenia la Congresul Partidului Social Democrat, care va avea loc la sfarsitul.

Rovana Plumb SE RETRAGE! Ministrul Fondurilor Europene a facut ANUNTUL

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), a facut marti seara un anunt important cu privire la viitorul sau in conducerea.

Liviu Dragnea a recunoscut. Nu ii plac doar bombonicile, ci si... EUGENIILE. Mananc cate una in fiecare zi

Dupa mai bine de patru ore de sedinta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, a facut o marturisire la care nu se astepta nimeni. El a declarat luni ca mananca in.

Liviu Dragnea, marturisire inedita. Ce mananca in fiecare zi

Liviu Dragnea a marturisitcare este gustarea sa preferata, pe care oconsuma zilnic. El a declarat, la Parlament, ca mananca eugenii si ca are aceste produse de patiserie si in masina,.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Schimbari importante in PSD. Propunerile facute de Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National CExN) ca va propune ca partidul sa aiba 16 vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune, posturile urmand.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )