Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, a carei candidatura pentru postul de comisar european a fost respinsa de Comisia Jurid. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb anunta ca ramane simplu europarlamentar: Mi s-a intamplat o nedreptate. Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, care a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European pentru functia de comisar european, a transmis, marti, un comunicat in care multumeste premierului Viorica Dancila si Guvernului pentru sustinere si anunta ca va ramane simplu europarlamentar. Ea merge din nou pe discursul electoral, sustinand ca ceea ce i s-a intamplat a fost o mare nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute, din nefericire, si cu ajutorul unor colegi romani.

Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute Am voturile a milioane de romani

Rovana Plumb, a carei candidatura pentru postul de comisar european a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European, a transmis, marti, ca a fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice pe care sustine ca le-au facut inclusiv politicieni romani.

Rovana Plumb:Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice. Raman europarlamentar

Rovana Plumb continua sa acuze ca i-a fost respinsa candidatura la functia de europarlamentar din cauza unor jocuri politice facute de colegii sai romani din Parlamentul European. intr-o declaratie de.

ROVANA PLUMB: Ceea ce mi s-a intamplat a fost o nedreptate

Europarlamentarul Rovana Plumb multumeste premierului si Guvernului pentru sprijinul acordat in procesul de numire a comisarului european si sustine ca ceea ce i s-a intamplat a fost o nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble.

Rovana Plumb, dupa respingerea din Comisia JURI: Ceea ce mi s-a intamplat a fost o nedreptate

Rovana Plumb iese la atac dupa ce candidatura sa pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsa. Aceasta spune ca a fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute cu aj.

Reactia lui Laszlo Trocsanyi dupa ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din functia de comisar european

Europarlamentarul ungar Laszlo Trocsanyi a reactionat pe Twitter dupa ce acesta a fost respins definitiv, alaturi de Rovana Plumb, candidatul Romaniei, din postul de comisar european.

Dancila renunta la Rovana Plumb, dar tot face o gafa monumentala: o lipsa de ratiune totala

Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru postul de comisar european, iar Viorica Dancila s-a dat batuta in fata presiunilor lui Iohannis. in acelasi timp insa, a atacat gratuit decizia comisiei JURI. Rovana Plumb a fost respinsa de oficialii europeni pentru pozitia de comisar european, partial, din cauza unei datorii de 800. 000 de lei pe .

CTP: Fruntasa PSD Rovana Plumb, cu aprobarea entuziasta a doamnei Dancila, ne vorbeste de 800.000 de lei, cum as vorbi eu de 800 de lei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat luni seara la Digi24 ca premierul Viorica Dancila a omis ceva important in ceea ce o priveste pe candidata Rovana Plumb, referindu-se doar la faptul cadoamna Plumb a fost faultata la nivel european.

Rovana Plumb a gasit vinovatii pentru esecul de la Bruxelles: Iohannis, Ciolos si Muresan. Interesul Comisiei JURI a fost sa blocheze candidatura Romaniei

Rovana PLumb, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a declarat ca neacceptarea ei pentru pozitia din Executivul de la Bruxelles e cauzata de jocurile de culise facute de mai multi politicieni ai Opozitiei. De asemenea, prin refuzarea ei s-ar fi dorit blocarea candidatului Romaniei.

Rovana Plumb contraataca dupa ce a fost respinsa pentru functia de comisar european de Comisia JURE: E o decizie profund incorecta. Sageti catre Iohannis si Ciolos

Rovana Plumb contraataca dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European i-a respins defintiv candidatura pentru postul de comisar european pe Transporuri. Plumb sustine ca decizia este profund incorecta, iar in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )