Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dancila renunta la Rovana Plumb, dar tot face o gafa monumentala: o lipsa de ratiune totala

Playtech Playtech,
Dancila renunta la Rovana Plumb, dar tot face o gafa monumentala: o lipsa de ratiune totala

Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru postul de comisar european, iar Viorica Dancila s-a dat batuta in fata presiunilor lui Iohannis. in acelasi timp insa, a atacat gratuit decizia comisiei JURI. Rovana Plumb a fost respinsa de oficialii europeni pentru pozitia de comisar european, partial, din cauza unei datorii de 800. 000 de lei pe . continuă pe Playtech

Surse. Dancila renunta la Rovana Plumb. Premierul nu merge la Cotroceni. Cine e pe lista scurta pentru Bruxelles

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse politice pentru Adevarul. Premierul va refuza consultarile propuse de seful statului. Viitorul candidat pentru postul de comisar european pe Transporturi va fi o femeie si nu va avea carnet de partid, sustin sursele citate.

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

Radu Tudor: Dancila renunta la Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse.

Prima reactie a Vioricai Dancila in scandalul Rovana Plumb: Se bucura de sustinerea mea neconditionata

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in ciuda votului din Comisia Juridica a Parlamentului European, are in continuare incredere in Rovana Plumb careia i acorda sustinerea sa neconditionata pentru functia de comisar european.

VICTOR PONTA: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio sansa sa devina comisar european si se intreaba daca a propus-o din prostie sau ca sa-i rupa gatul. Ponta spune ca propunerea Romaniei pentru functia de comisar european trebuie sa fie femeie, sa aiba experienta europeana si sa nu aiba probleme de integritate.

Ponta: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio san.

CTP: Fruntasa PSD Rovana Plumb, cu aprobarea entuziasta a doamnei Dancila, ne vorbeste de 800.000 de lei, cum as vorbi eu de 800 de lei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat luni seara la Digi24 ca premierul Viorica Dancila a omis ceva important in ceea ce o priveste pe candidata Rovana Plumb, referindu-se doar la faptul cadoamna Plumb a fost faultata la nivel european.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada ce inseamna prietenia cu Viorica Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

Dancila, despre colaborarea, pe viitor, cu Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Rovana Plumb, pe care a propus-o pentru un post de comisar eu.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada cat valoreaza prietenia cu Dancila

Victor Ponta a declarat ca Rovana Plumb a mers la Bruxelles ca sa fie sacrificata. El nu-si poate explica recentele miscari politice ale social-democratei, dat fiind ca e desteapta, nu ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )