Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Guvernul Dancila spune nu legumelor si fructelor de import care au o calitate proasta. Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: Muncitorii romanii nu vor sa mai fie exploatati in Uniunea Europeana!

Eurocandidata PSD Rovana Plumb ataca dur propaganda PNL. Aflata la ziua comunei Petresti, Plumb a desfiintat cateva din acuzatiile Opozitiei. Propaganda penelista spune ca marile companii pleaca de la noi.

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

SUA: Trump anunta tarife mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca tarifele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu tarife suplimentare, relateaza Reuters.

SUA: Trump anunta taxe mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca taxele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu taxe suplimentare, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )