Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rovana Plumb: Organizatia Dambovita o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Organizatia Dambovita o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca organizatia o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD. Din punctul meu de vedere,. continuă pe Antena3

Rovana Plumb a fost reconfirmata in fruntea PSD Dambovita: Asa mi se pare democratic

Rovana Plumb, aleasa europarlamentar pe lista PSD in 26 mai, a anuntat, luni seara, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca.

VIORICA DANCILA: Pentru candidatul la prezidentiale - un congres separat

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, ieri, ca pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale se va face un alt congres, probabil la finalul lunii iulie, iar cei care doresc sa candideze vor fi inclusi in sondaje de opinie.

webPR: Viorica Dancila pare ca a pierdut controlul unor ministri

Dupa o campanie in care PSD a investit multi bani, dar a convins doar 23% din romanii care au participat la alegerile europarlamentare din mai, premierul Dancila isi doreste sa controleze atat partidul, cat si guvernul. Cu Liviu Dragnea inchis la Rahova, Viorica Dancila nu are contracandidat la presedintia PSD.

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita la Bucuresti

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de fe.

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita sa faca prima vizita externa la Bucuresti, cat mai curand posibil

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Maia Sandu pentru ca a preluat sefia Guvernului Republicii Moldova si a invitat-o sa faca prima vizita externa la Bucuresti, cat mai curand posibil.

Viorica Dancila, interviu in Bloomberg: Am reluat dialogul constructiv cu Bruxelles

Premierul roman Viorica Dancila face planuri pentru repararea raului facut relatiilor cu Uniunea Europeana de fostul sau aliat, fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de.

Viorica Dancila, interviu in Bloomberg: Am reluat dialogul constructiv cu Bruxelles. Cred cu tarie ca pericolul declansarii Articolului 7 a disparut

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu publicatieieconomiceBloomberg. Liderul PSD a vorbit despre schimbarile de la Bucuresti si valorile europene. Am reluat dialogul constructiv cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )