Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila, interviu in Bloomberg: Am reluat dialogul constructiv cu Bruxelles

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, interviu in Bloomberg: Am reluat dialogul constructiv cu Bruxelles

Premierul roman Viorica Dancila face planuri pentru repararea raului facut relatiilor cu Uniunea Europeana de fostul sau aliat, fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, interviu in Bloomberg: Am reluat dialogul constructiv cu Bruxelles. Cred cu tarie ca pericolul declansarii Articolului 7 a disparut

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu publicatieieconomiceBloomberg. Liderul PSD a vorbit despre schimbarile de la Bucuresti si valorile europene. Am reluat dialogul constructiv cu.

Dancila, interviu pentru Bloomberg: Sunt pentru o abordare diferita, pro-europeana. Cred cu tarie ca pericolul activarii Articolului 7 s-a dus

Premierul Viorica Dancila a explicat, intr-un interviu pentru Bloomberg, cum vrea ca Guvernul si PSD sa se apropie din nou de Bruxelles, dupa o perioada de inghetare a relatiilor, faptul ca Justitia nu mai e o tema care sa fie adusa in atentia publica si faptul ca ea va arata ca are o abordare pro-UE si pro-NATO.

Dancila, pentru Bloomberg: Cred cu tarie ca pericolul declansarii Articolului 7 in cazul Romaniei a disparut

La mai putin de o luna dupa ce cel mai puternic politician roman a fost aruncat in inchisoare, Viorica Dancila intentioneaza sa repare daunele facute de fostul ei aliat pe relatia cu Uniunea Europeana, potrivit Bloomberg.

VIORICA DANCILA: Pentru candidatul la prezidentiale - un congres separat

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, ieri, ca pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale se va face un alt congres, probabil la finalul lunii iulie, iar cei care doresc sa candideze vor fi inclusi in sondaje de opinie.

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex.

VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta si a afirmat ca acest proiect va aduce ordine in administratie.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

VIORICA DANCILA: Nu ne punem problema taierilor de salarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Guvernul in niciun caz nu-si pune problema taierilor de salarii in sectorul public, adaugand ca Executivul urmeaza sa aplice de la 1 septembrie cresterea punctului de pensie si a indemnizatiei minime.

Viorica Dancila, lovitura fatala pentru Liviu Dragnea: Poate a avut si el vina lui. O singura tema nu ne-a facut bine!

Viorica Dancila a dat o lovitura de la distanta lui Liviu Dragnea in momentul in care a afirmat ca rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost cauzat de fostul sef PSD. Desi se fereste sa faca acuzatii, premierul Romaniei crede ca Dragnea a avut si el vina lui. Deja este al treilea prim-ministru care [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )