Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rovana Plumb poate fi CERCETATA pentru abuz in serviciu: Decizia ICCJ ma depaseste

B1 B1,
Rovana Plumb poate fi CERCETATA pentru abuz in serviciu: Decizia ICCJ ma depaseste

Rovana Plumb poate fi cercetata pentru abuz in serviciu. Judecatorii de la ICCJ au admis, miercuri, o plangere depusa de fostul director al Romsilva Ion Dumitru, astfel ca PSD-ista poate fi cercetata. continuă pe B1

Inalta Curte a hotarat ca Rovana Plumb sa fie cercetata pentru abuz in serviciu dupa o plangere depusa de fostul director al Romsilva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul ministru Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dupa ce judecatorii au admis o plangere depusa de fostul director al Romsilva Ion Dumitru.

Curtea Suprema a dispus ca Rovana Plumb sa fie cercetata pentru abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus ca Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, pentru o fapta comisa in perioada in care era ministru al Mediului.

Gorj: Fosti sefi ai Complexului Energetic Oltenia au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia CEO), Laurentiu Ciobotarica, fostul director al Diviziei Miniere, Daniel Antonie, si fosta directoare a Directiei Juridice a companiei, Dorina Jianu, au fost condamnati, marti, la cate trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, decizia magistratilor Tribunalului Gorj putand fi atacata in termen de zece zile, relateaza Agerpres.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis Titu Bojin, judecat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost achitat

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis Titu Bojin, actual director al Administratiei Bazinale de Apa Banat, judecat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost achitat, scrie News. ro. Decizia, care a fost luata de Curtea de Apel Timisoara, este definitiva.

Rovana Plumb, cercetata de Parchetul ICCJ ca urmare a unei plangeri a fostului sef al Romsilva

Fostul ministru al Mediului Rovana Plumb va fi cercetata de Parchetul ICCJ pentru abuz in serviciu ca urmare a unei plangeri a fostului sef al Romsilva Ion Dumitru, conform unei decizii ICCJ, potrivit unei surse din presa.

Fostii sefi ai Complexului Energetic Oltenia, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Fostii sefi ai Complexului Energetic Oltenia, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia CEO), Laurentiu Ciobotarica, fostul director al Diviziei Miniere, Daniel Antonie, si fosta directoare a Directiei Juridice a companiei, Dorina Jianu, au fost condamnati, marti, la cate trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, decizia magistratilor Tribunalului Gorj putand fi atacata in termen de zece zile.

Fost sef al CNDNAR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul director al CNADNR Dorin Gavril Debucean a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma continuata care a produs consecinte deosebit de grave. Acesta ar fi semnat doua contracte de asistenta juridica, avand ca obiect prestarea de servicii de asistenta juridica pentru cauze strict determinate si un onorariu si alte cheltuieli stabilite ca plata lunara, pe intreaga perioada de desfasurare a proceselor.

Fost director general al CNADNR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, intr-un dosar cu prejudiciu de peste 8,7 milioane lei

Fostul director al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) Dorin Gavril Debucean, incarcerat intr-un alt dosar de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu consecinte deosebit de grave. Acesta este acuzat de incheierea abuziva a unor contracte de consultanta juridica, prejudiciul produs companiei depasind 8,7 milioane de lei.

Lovitura pentru Rovana Plumb: iCCJ a dispus ca fostul ministru sa fie cercetat de procurori pentru abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul ministru Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dupa ce judecatorii au.

Curtea Suprema a redeschis un dosar in cazul unei anchete in care este vizata deputata PSD Rovana Plumb

Curtea Suprema a desfiintat o solutie de clasare data intr-un dosar de abuz in serviciu deschis impotriva deputatei Rovana Plumb. Cel care a facut plangerea este fostul director general al Romsilva, Ion Dumitru, care sustine ca a fost concediat ilegal.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )