Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Hotnews Hotnews,
 Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la Bruxelles, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Social-democratii, despre UE. De la Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista la PSD este cel mai pro-european partid

Rovana Plumb, lider social-democrat si ministru al Fondurilor Europene, este convinsa ca PSD este cel mai pro-european partid din Romania. PSD este cel mai pro-european partid. Noi am fost cei care am.

Alegeri PSD. Rovana Plumb: Cu parere de rau va spun ca sunt europarlamentari care denigreaza Romania

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la.

Productia industriala a Chinei inregistreaza cel mai lent ritm de crestere

In perioada ianuarie-februarie 2019, productia industriala a crescut cu 5,3%, dupa un avans de 5,7% in decembrie. Este cel mai lent ritm de crestere de la inceputul lui 2002.

Dragnea o vrea pe Rovana Plumb prima pe lista PSD la euroalegeri si comisar european din partea Romaniei

Rovana Plumb este favorita lui Liviu Dragnea pentru a deschide lista PSD la euroalegeri, dar si pentru postul de comisar european.

Dragnea a anuntat viitorul posibil comisar european din partea Romaniei: Rovana Plumb

Liviu Dragnea a dat de inteles ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european, dupa alegerile europarlamentare. Seful PSD a precizat ca Rovana Plumb are.

Rovana Plumb a fost aleasa presedinta PSD Dambovita

Rovana Plumb a fost aleasa, vineri, presedinta PSD Dambovita, informeaza Agerpres. Locul pe care il ocupa acum ministrul Fondurilor Europene a ramas liber dupa ce fostul lider al organizatiei judetene, Adrian.

Rovana Plumb, posibil viitor comisar european din partea Romaniei, anunta Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat vineri, la Targoviste, mai multe indicii cum ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european la finele alegerilor europarlamentare.

DRAGNEA: O voi propune pe Rovana Plumb pentru primul loc pe lista pentru europarlamentare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca o va propune pe Rovana Plumb sa ocupe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar sustine ca decizia finala apartine Comitetului Executiv.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor pentru Parlamentul European, nu ar trebui sa mai fie in desfasurare si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca din punctul sau de vedere in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum. Cred.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor europarlamentare nu ar trebuie sa existe si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca este de parere ca in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )