Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rovana Plumb respinsa definitiv de Comisia JURI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rovana Plumb respinsa definitiv de Comisia JURI

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb, respinsa definitiv. Este candidat nepotrivit

Rovana Plumb, respinsa definitiv de Comisia JURI pentru postul de comisar european. A fost declarata.

Rovana Plumb, respinsa definitiv in Comisia Juridica a Parlamentului European. Si candidatul Ungariei a primit acelasi verdict

Rovana Plumb a fost respinsa din nou in Comisia Juridica. in Comisia Juridica din Parlamentul European s-a decis ca Rovana Plumb nu este buna pentru functia de comisar european, cu 13 voturi, la 7. Un vot.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Rovana Plumb, respinsa din nou in Comisia Judiciara

Rovana Plumb a fost respinsa din nou in Comisia Judiciara. Stire in curs.

Rovana Plumb: Decizia de astazi a Comisiei JURI este una profund incorecta, contrara Regulamentului de Procedura a Parlamentului European si eminamente politica

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb reactioneaza dupa ce candidatura sa la functia de comisar european a fost respinsa, din nou, luni, la votul din Comisia juridica din cadrul Parlamentului European. Plumb.

Ce proceduri mai poate urma Comisia Europeana dupa respingerea Rovanei Plumb de catre Comisia pentru Afaceri Judiciare

Comisia Europeana asteapta din partea Parlamentului European deciziile in privinta Rovanei Plumb si a lui Laszlo Trocsanyi, cei doi comisari desemnati de Romania si Ungaria si care au primit joi un vot de.

Rovana Plumb, prima reactie dupa ce a fost respinsa definitiv de Comisia JURI

Europarlamentarul Rovana Plumb considera ca decizia Comisiei juridice a Parlamentului European in cazul sau este profund incorecta, contrara Regulamentului de procedura din PE, fiind incurajata de opozitia din Romania, in frunte cu presedintele.

Purtatorul de cuvant al PSD, atac furibund dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia JURI: Decizia este profund incorecta si contrara regulamentului

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu a avut o reactie extrem de dura dupa decizia Comisiei JURI in privinta Rovanei Plumb. Decizia Comisiei de astazi este profund incorecta si contrara.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Prima reactie a PSD dupa respingerea definitiva a RovaneiPlumb de catre comisia JURI: O CONSPIRATIE!

Vicepresedinte PSDGabriel Zetea acuza o conspiratie cu privire la respingerea definitiva a RovaneiPlumbde catre Comisia JURI. Zetea nu considera decizia JURI a fi un dezastru pentru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )