Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb, respinsa ,,cu larga majoritate de Comisia Juridica din PE. Nu mai poate fi comisar european

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rovana Plumb, respinsa ,,cu larga majoritate de Comisia Juridica din PE. Nu mai poate fi comisar european

Comisia Juridica a Parlamentului European intrunita joi dimineata a respins la vot candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european la Transporturi, informeaza Digi24. Ea a fost chemata astazi pentru o audiere exceptionala, pentru a da. continuă pe Wall-Street Ro

Rovana Plumb, invitata la o audiere exceptionala in comisia juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: in acest moment, Rovana Plumb face Romania de ras

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca Rovana Plumb, propusa comisar european, a fost invitata la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European ca urmare a informatiilor contradictorii din declaratia sa de avere.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

UPDATE Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului European

Rovana Plumb, propunerea Romaniei de comisar european, a fost respinsa de comisia juridica a Parlamentului European, cu o larga majoritate, a declarat europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan. Si comisarul propus de Ungaria a fost respins de comisia juridica a Parlamentului European.

Rovana Plumb, respinsa de Comisia Juridica a Parlamentului European pentru postul de comisar european. Si candidatul Ungariei a patit la fel

Propunerea Romaniei de comisar european, Rovana Plumb, a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Contra Rovanei Plumb au votat15 europarlamentari, 6 au votat pentru si doi s-au.

Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica din PE si NU va mai fi comisar european. Rares Bogdan: O rusine foarte mare, pe care Romania o suporta din cauza Vioricai Dancila (VIDEO)

Rovana Plumb a fost respinsa in urma audierilor din Comisia juridica a Parlamentului European, unde fusese chemata sa justifice diferentele din declaratia de avere. in aceste conditii, eurodeputatul PSD nu va ma.

Cum poate ajunge totusi Rovana Plumb comisar european pe Transporturi

Rovana Plumb a fost respinsa la vot de Comisia Juridica din Parlamentul European, pentru postul de comisar european pe Transporturi. Cinsprezecedintre membrii comisiei au votat impotriva candidaturii si doar 6 .

PSD il pune pe Serban Nicolae sef la comisia juridica din Senat

Grupul parlamentar al PSD a anuntat, luni, in plenul Senatului, inlocuirea lui Robert Cazanciuc cu Serban Nicolae in functia de presedinte al Comisiei juridice, relateaza Agerpres.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul de respingere din Comisia juridica a UE

Rovana Plumb spune ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisie juridice, privin.

Siegfried Muresan: Rovana Plumb nu a obtinut unda verde a Comisiei Juridice a PE pentru a deveni comisar european. Urmeaza o audiere exeptionala

Europarlamentarul PNL Siegfrid Muresan a anuntat ca Rovana Plumb nu a primit aprobare din partea Comisiei Juridice a Parlametului European pentru a deveni comisar european pe Transporturi. Comisia juridica din Parlamentul European i-a cerut Rovanei Plumb explicatii suplimentare cu privire la diferentele care apar in declaratiile de avere.

Orban, dupa respingerea Rovanei Plumb: Un dezastru pentru Guvern. Urmatoarea nominalizare, cu acordul presedintelui si dupa audierea in Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban considera ca propunerea Guvernului condus de Viorica Dancila pentru functia de comisar european in persoana Rovanei Plumb - respinsa joi de Comisia juridica din Parlamentul European - a facut Romania de rusine in Europa. si cere premierului sa nu mai faca nicio alta nominalizare fara consultarea si fara acordul presedintelui Klaus Iohannis si fara ca persoana nominalizata safie audiata in Parlament.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1902 seconds )