Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rovana Plumb va fi sefa femeilor din PSD, dupa ce Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb va fi sefa femeilor din PSD, dupa ce Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rova. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila o propune pe Rovana Plumb sa preia presedintia Organizatiei de femei a PSD

Viorica Dancila a anuntat sambata ca o propune pe Rovana Plumb pentru functia de presedinte al Organizatiei de femei a PSD. Organizatia de femei este o organizatie la care tin foarte mult si.

Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rovana Plumb la sefia organizatiei de femei a partidului. Organizatia de femei este una dintre cele mai.

Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), il elogiaza pe seful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care spune ca este un.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

Scenariu-bomba! Votul la alegerile din PSD ar putea fi fraudat

Scandalul din PSD ia amploare. Cu doar cateva ore inainte de congres au fost acceptate toate candidaturile rebelilor din partid. Acuzatiile continua insa sa curga. Pe langa razboiul pentur functii se.

,,Luptele interne din PSD pun curce Centenarului Marii Uniri

Florin Roman, vicepresedintele PNL a declarat, intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre, ca: Razboiul din PSD pune cruce si Centenarului Marii Uniri! Schimbarile dese de ministri ai Culturii, unde au fost schimbati toti secretarii de stat, ultimul chiar in aceasta saptamana, au generat blocarea tuturor celor 2048 de proiecte selectate de Departamentul Centenar.

Rovana Plumb: Autostrada Sebes - Turda va impulsiona turismul local

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat miercuri, dupa aprobarea finantarii de catre Comisia Europeana, ca proiectul va impulsiona dezvoltarea economica regionala, in special turismul local.

Copiii unor GREI din PSD, numiti secretari de stat

Fiul sefului PSD din Vaslui, Dumitru Buzatu, si fiul sefului PSD din Neamt, Ioan Munteanu, au fost numiti in functii de secretari de stat de catre premierul Viorica Dancila. Deciziile au fost luate cu trei z.

Cine s-a inscris in cursa pentru functiile importante din PSD. LISTA candidatilor

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, urmeaza sa valideze lista candidatilor care vor cere votul in congresul de sambata. Nicolae Banicioiu, Ecaterina Andronescu si Viorica.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )