Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Rovana Plumb, sustinere pentru Dancila: ,,Premierul sa fie si presedintele partidului

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb, sustinere pentru Dancila: ,,Premierul sa fie si presedintele partidului

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targov. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb: Organizatia Dambovita o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca organizatia o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD. Din punctul meu de vedere,.

Nepotism la cel mai inalt nivel. Rovana Plumb si-a instalat fiul in functia de vicepresedinte al organizatiei Dambovita

Liderul social-democratilor damboviteni, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, in care s-a facut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca presedinta a PSD Dambovita.

Rovana Plumb a fost reconfirmata in fruntea PSD Dambovita: Asa mi se pare democratic

Rovana Plumb, aleasa europarlamentar pe lista PSD in 26 mai, a anuntat, luni seara, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca.

Victor Ponta, recomandare pentru Dancila in ziua motiunii: Va recomand serialul Cernobil. Mi-as dori sa nu faceti greseala pe care au facut-o guvernantii sovietici

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat in Parlament, marti, in ziua votarii motiunii, ca Guvernul nu va fi demis, darii recomanda Vioricai Dancila sa ia masuri urgente pentru a evita un dezastr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )