Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

B1 B1,
 Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Diaconescu a declarat, miercuri, la intoarcerea in tara ca de. continuă pe B1

Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu .

Avocat: Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti.

Dan Diaconescu are miercuri, in jurul orei 14. 00, o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii care il reprezinta pe patronul OTV, potrivit Realitatea TV. Ni s-a confirmat si noua ca are o intalnire la Ambasada SUA, a spus Fenechiu. Dan Diaconescu a revenit in tara, miercuri, in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim.

Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, din nou in dezbatere.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit digi24. ro La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data .

PROTESTUL de la OLTCHIM DEVINE VIOLENT. Jandarmii, chemati sa INTERVINA. ...

13:25 - Realizatorul Dan Diaconescu s-a intors in tara, miercuri, in jurul orei 13. Diaconescu le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat pe Aeroportul Otopeni ca daca Guvernul va accepta conditiile pe care le cere, atunci poate activitatea Oltchim va putea reincepe de luni. Nu cred ca trebuia sa ma asteptati atat de mult. Nu sunt nici presedinte, nici premier. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. Am fost in Germania, in Franta, in Spania, in Monaco si in .

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la ambasada SUA pentru o intrevedere cu un oficiale al misiunii diplomatice. Anterior, ambasada SUA la Bucuresti a confirmat ca Dan Diaconescu va avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice, insa nu cu ambasadorul Mark H. Gitenstein, ci cu un alt oficial al Ambasadei. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei, a comunicat misiunea .

Ambasada SUA despre VIZITA lui Dan Diaconescu: Au loc constant intalniri pentru ...

Ambasada SUA la Bucuresti precizeaza, cu privire la intalnirea de miercuri cu patronul OTV, Dan Diaconescu, desfasurata la sediul misiunii, ca diplomatii americani au astfel de intalniri constant, potrivit Mediafax. Reprezentantii Ambasadei au constant intalniri pentru a intelege evenimentele politice si economice, afirma Ambasada. Dan Diaconescu a stat miercuri aproximativ 45 de minute in sediul Ambasadei SUA, la iesire el refuzand sa stea de vorba cu jurnalistii. Patronul OTV a urcat in .

Ambasada SUA, despre intalnirea cu Diaconescu: Au loc constant intalniri pentru a intelege evenimentele politice si economice

Ambasada SUA la Bucuresti precizeaza, cu privire la intalnirea de miercuri cu patronul OTV, Dan Diaconescu, desfasurata la sediul misiunii, ca diplomatii americani au astfel de intalniri constant pentru a.

Liviu Pop: Dan Diaconescu mi-a spus ca cineva din Guvern se va intoarce impotriva sa daca nu semneaza contractul pentru Oltchim

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a oferit miercuri lamuriri cu privire la discutia pe care a avut-o cu Dan Diaconescu, in avionul care venea de la Viena. Acesta a declarat ca au avut o discutie scurta, la.

Avocat: Dan Diaconescu se va duce la ora 14.00 la ambasada SUA

Dan Diaconescu se va intalni la ora 14. 00 cu cineva de la ambasada Statelor Unite la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Acesta anuntase mai devreme ca Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2392 seconds )