Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rudel Obreja a depus plangere penala impotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI si DNA

Adevărul Adevărul,
Rudel Obreja a depus plangere penala impotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI si DNA

Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare pentru evaziune fiscala in dosarul Gala Bute, a depus o plangere penala impotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI si DNA. continuă pe Adevărul

Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri SRI si procurori: Cred ca doamna Kovesi va trebui sa raspunda penal

Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva procurorilor care ar fi sabotat Romania prin abuzurile din justitie. Fostul colonel SRI reclama protocolul secret dintre DNA si SRI. Plangerea este.

Sindicatul angajatilor din penitenciare a depus plangere penala impotriva lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei risca pana la 7 ani de inchisoare

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor FSANP) a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva minisrului Justitiei, Tudorel Toader, cerand anchetarea acestuia pentru abuz in serviciu.

LOVITURA pentru SRI: Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a depus o plangere penala impotriva mai multor ofiteri si procurori pe ai SRI. Daniel Dragomir ii acuza de activitati abuzive si ilegale, informeaza Hotnews. De.

Rudel Obreja, dupa plangerea penala impotriva lui Kovesi, Maior si Coldea: Voi cere despagubiri de la cei care si-au BATUT JOC de viata mea si a familiei mele timp de 7 ani

Rudel Obreja a anuntat ca s-a prezentat la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) in urma plangerii penale formulate impotriva Laurei Codruta Kovesi, lui George Maior si Florian Co.

Sindicatul angajatilor din penitenciare a depus plangere penala impotriva lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor FSANP) a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva minisrului Justitiei, Tudorel Toader, cerand anchetarea acestuia pentru abuz in serviciu si restrictionare a dreptului de reprezentare sindicala, fapte pentru care risca inchisoarea de pana la 7 ani.

Plangere penala impotriva lui Tudorel Toader: Ce acuzatii i se aduc ministrului Justitieisi ce pedeapsa risca

Plangere penala impotriva ministrului Justitiei. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor cere anchetarea lui Tudorel Toader pentru abuz in serviciu si restrictionarea dreptului de.

Rudel Obreja a facut plngere penala mpotriva celor care au semnat protocolul SRI-DNA

Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare pentru evaziune fiscala in dosarul Gala Bute, a depus o plangere penala impotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI si DNA, transmite news. ro.

Viorel Catarama: Daca ai o decizie o pui in aplicare fara sa comentezi. imi e frica sa nu cadem in ridicolul sa avem plangere penala impotriva membrilor CCR (VIDEO)

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNLSector 2, a criticat in termeni duri indemnurile la nerespectarea deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Legea e.

Tudorel Toader, plangere penala pentru abuz in serviciu

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a depus, miercuri, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva lui Tudorel Toader, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in.

Daniel Dragomir: Am depus plngere penala mpotriva mai multor ofiteri ai SRI si procurori

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a afirmat miercuri, la iesirea din Parchetul General, ca a depus o plangere penala impotriva mai multor ofiteri ai serviciilor de informatii si procurori pe care ii acuza de activitati abuzive si ilegale, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )