Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rudele victimelor din incendiul de la Matei Bals cer despagubiri spitalului si statului roman

Antena3 Antena3,
Rudele victimelor din incendiul de la Matei Bals cer despagubiri spitalului si statului roman

Familiile victimelor din incediul de la Institutul Matei Bals vor sa ceara despagubiri spitalului si statului roman. continuă pe Antena3

inca un pacient transferat dupa incendiul de la Matei Bals a murit. Bilantul tragediei a ajuns la 19 victime

Inca un pacient care fusese internat la Institutul Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu a murit. Numarul total al victimelor dupa aceasta tragedie a ajuns la 19. Este vorba despre un.

Bilantul deceselor dupa incendiul de la Matei Bals ajunge la 20. A murit un barbat de 91 de ani

Inca un pacient a murit, joi, dupa incendiul de la la Institutul National Matei Bals, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Bilantul deceselor dupa incendiul de la Matei Bals ajunge la 19. A murit un barbat de 65 de ani

Un alt pacient care fusese internat la Institutul Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu a murit. Numarul total al celor morti urca la 19.

inca un deces dupa incendiul de la spitalul Matei Bals. Numarul victimelor a ajuns la 20

Ministerul Sanatatii a anuntat ca inca unul dintre pacientii cu coronavirus transferati de la spitalul Matei Bals dupa incendiul din 29 ianuarie a decedat. Este vorba despre un barbat de 91 de ani.

UPDATE inca doi pacienti transferati dupa incendiul de la Institutul Matei Bals au murit. Bilantul urca la 20 de decese

Inca doi pacienti transferati dupa incendiul de la Institutul Matei Bals au murit astazi. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, si un barbat in varsta de 91 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Militar Central din Capitala. Ambii pacienti fusesera diagnosticati cu o forma severa SARS Cov-2 si prezentau afectiuni asociate.

inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiu a murit

Inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiul din 29 ianuarie si care a fost transferat ulterior la Spitalul Sf. Pantelimon a murit. Este vorba de un barbat de 68 de ani, cu o forma severa de COVID-19 si afectiuni asociate.

Un nou deces in randul pacientilor de la Matei Bals. Pacientul avea 91 de ani

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii, a decedat inca un pacient aflat printre cei care s-au aflat in Pavilionul V de la Matei Bals un de izbucnnit un incendiu in 29 ianuarie.

Cum se pregateste Institutul Matei Bals de gerul care va lovi Capitala. Dr. Apostolescu: Apa va fi rece si pentru spalat si pentru dus!

Avariile la sistemul de termoficare din Capitala ar putea afecta si spitalele. Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului Matei Bals, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi luate in spitalul unde 19 oameni au murit in urma incendiului de la sfarsitul lunii trecute.

inca un pacient dintre cei transferati de la Institutul Matei Bals in urma incendiului a decedat

Ministerul Sanatatii anunta ca inca un pacient dintre cei transferati de la Institutul Matei Bals n urma incendiului a decedat. Este vorba despre un barbat de 65 de ani, cu forma severa de coronavirus si boli asociate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )