Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rugaciunea speciala din Joia Mare. Are cea mai mare putere astazi

Antena3 Antena3,
Rugaciunea speciala din Joia Mare. Are cea mai mare putere astazi

Se spune ca rugaciunile au putere mai mare in Saptamana Luminata, cand cerurile sunt deschise dupa Invierea Domnului. Pentru ziua de joi exista o rugaciune speciala a Sfantului Ierarh Antim Ivireanul, inchinata. continuă pe Antena3

Ritualuri practicate in Saptamana Mare. De ce Mosii din Joia Mare sunt printre cele mai raspandite zile de pomenire

Crestinii ortodocsi au intrat in cea mai importanta si intensa saptamana din calendarul bisericesc. Pe langa momentele liturgice speciale, Deniile, in aceste zile sunt practicate si ritualuri specifice.

Puterile lumanarilor din Joia Mare. Sigur nu stiai asta! in ce zile se aprind pe parcursul anului

Joia Mare este cunoscuta si ca Joia celor 12 Denii sau Joia Neagra. in aceasta seara, are loc slujba celor 12 Evanghelii, iar lumea merge la biserica imbracata in haine de doliu,.

Joia Mare. Ce trebuie sa faci in dimineata din Joia Mare

in Sfanta si Marea Joi, cunoscuta si ca Joia Mare, zi de o mare insemnatate in istoria mantuirii, sunt praznuite patru momente deosebite din Saptamana Patimilor: spalarea.

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

Ozana Barabancea a slabit incredibil de mult dupa ce si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si afiseaza acum cea mai mica talie din ultimii 15 ani. Iata diferentele! .

Informatii socante despre DEZASTRUL sistemului de PENSII din Romania: Generatia decreteilor, cea mai afectata! Ce se va intampla cu pensia ta in urmatorii 15 ani

Cine va plati pensia decreteilor? Daca faci parte din generatia lor si inca nu ai emigrat, gandeste-te foarte bine la ce te va astepta in 10-15 ani Institutul National de Statistica INS) a publicat joi.

PASTE 2018. Rugaciunea pe care trebuie NEAPARAT sa o spui in JOIA MARE! Ziua in care Hristos s-a rugat pentru noi toti!

Rugaciunea aceasta sa o spui, neaparat, in Joia Mare! Are putere mare, in ziua cand Hristos a instituit Sfanta impartasanie, S-a rugat pentru noi cu rugaciunea cea mai presus de fire si a fost vandut de.

Ce nu se stie despe puterile lumanarilor din Joia Mare: in ce zile se aprind pe parcursul anului

Cunoscuta si ca Joia celor 12 Denii, Joia Mare este o zi cu semnificatii importante in credinta crestin-ortodoxa. Cele 12 lumanari aprinse in aceasta seara se duc acasa si se aprind, cate una, in fiecare luna a anului, la momente importante pentru familie.

Ce model de smartphone are cea mai mare autonomie in 2018

Daca te gandesti sa-ti cumperi urmatorul smartphone pornind de la durata de viata a bateriei, graficul de mai jos s-ar putea sa-ti faca decizia mai usoara. Strategy Analytics este o companie specializata pe realizarea de teste si studii intr-o varietate foarte mare de domenii. Cea mai recenta analiza publicata de compania americana a implicat testarea [].

Joia Mare. Semnificatia celor 12 noduri din aceasta zi

In Joia Mare, crestinii praznuiesc spalarea picioarelor ucenicilor de catre Mantuitorul, Cina cea de Taina, rugaciunea din gradina Ghetsimani si vinderea Domnului de catre Iuda. in seara acestei zile,.

Joia Mare. Obiceiuri de Paste in Joia Mare

Joia Mare reitereaza patru evenimente deosebite din viata Mantuitorului: spalarea picioarelor ucenicilor, ca pilda de smerenie, Cina cea de Taina, la care s-a instituit Taina Sfintei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )