Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rujeola loveste din nou! Zeci de cazuri noi au fost confirmate in ultima saptamana

Antena3 Antena3,
Rujeola loveste din nou! Zeci de cazuri noi au fost confirmate in ultima saptamana

Un numar de 30 de cazuri de rujeola au fost confirmate in opt judete si in Bucuresti, in perioada 28 ianuarie - 1 februarie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor. continuă pe Antena3

n scolile din Capitala au fost raportate 97 de cazuri noi de gripa

In scolile din Capitala au fost raportate 97 de cazuri noi de gripa, a anuntat joi, in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, seful Inspectoratul Scolar Bucuresti, Ioana Neacsu. Totodata, joi in Capitala sunt inchise opt gradinite si sase scoli, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Andy Murray a ajuns din nou la cutit

Jucatorul britanic de tenis Andy Murray a fost supus unei noi interventii chirurgicale la sold.

Incendiu puternic langa un spital din Arad. Zeci de pacienti au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la o casa aflata in Lipova, din judetul Arad, aflata langa Sectia TBC a spitalului din oras, 40 de pacienti fiind evacuati. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului.

A FOST PE BUNE? Meci DUBIOS la WTA Sankt Petersburg... OSTAPENKO, din nou in centrul evenimentelor (VIDEO)

Turneul WTA de la Sankt Petersburg ne-a oferit, marti seara, unul dintre cele mai ciudate meciuri din tenis. Protagoniste au fost tenismena franceza Kristina Mladenovic si rasfatata letona Jelena Ostapenko, de.

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Timisoara. Zeci de pompieri se lupta cu flacarile

Un incendiu a izbucnit marti seara la un apartament de la mansarda unui bloc cu patru etaje plus mansarda, din Timisoara, fara a se inregistra victime, potrivit reprezentantilor ISU Timis. Flacarile au.

A intors din nou armele impotriva lui Liviu Dragnea? Ministrul Niculae Badalau, la masa cu pucistii Stanescu si Buzatu: La o cafea cu prietenii! (FOTO)

Ministrul Economiei, Niculae Badalau,revine in tabara pucistilor din PSD. Iertat de Liviu Dragnea si pus ministru al Economiei, Badalau a postat, joi, contul sau de Facebook o fotografie in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )